Τα 3 “ζευγάρια” του Λασιθίου

ΣΤΟΝ Β’ ΓΥΡΟ ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ, ΣΗΤΕΙΑ

ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΣΤΟΝ Β’ ΓΥΡΟ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ, ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ, ΣΗΤΕΙΑ

Ο νυν δήμαρχος Αγίου Νικολάου Αντώνης Ζερβός και ο Νίκος Κοκκίνης θα μονομαχήσουν στον δεύτερο γύρο των εκλογών την επόμενη Κυριακή. Τα στοιχεία από την ενσωμάτωση του αποτελέσματος στο 36,67% των τμημάτων έδειξαν ότι ο Α. Ζερβός έλαβε ποσοστό 45,83% και ο Νίκος Κοκκίνης ποσοστό 34,20%.

Ζερβάκης –  Κουρουπάκης στον Δήμο Σητείας

Εκτός δεύτερου γύρου μένει ο απερχόμενος δήμαρχος Σητείας Θεόδωρος Πατεράκης. Στις κάλπες θα αναμετρηθούν την ερχόμενη Κυριακή για τον Δήμο Σητείας ο Γιώργος Ζερβάκης, που μέχρι αργά χθες συγκέντρωνε το 36,10% των ψήφων, και ο Νίκος Κουρουπάκης που συγκέντρωνε το 25,55% των ψήφων.

Καλαντζάκης – Πετράς στην Ιεράπετρα

Η κάλπη μίλησε και η Ιεράπετρα ετοιμάζεται για μια δεύτερη Κυριακή των εκλογών ανάμεσα στον Θεοδόση Καλαντζάκη και τον Αντώνη Πετρά.

Τα δεδομένα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες από τα εκλογικά τμήματα έδειχναν πως είναι απίθανο να ανατραπεί η θέση και η σειρά των δύο πρώτων με τον νυν δήμαρχο Ιεράπετρας να πετυχαίνει ένα αποτέλεσμα που αφήνει τον ίδιο και τον  συνδυασμό του πλήρως ικανοποιημένο και απ’ την άλλη τον συνδυασμό Πετρά προβληματισμένο, αφού υπήρχαν άλλες εκτιμήσεις για το αποτέλεσμα το οποίο θα κλείσει με περίπου δέκα μονάδες διαφορά και 9 έδρες για τον συνδυασμό Καλαντζάκη και 7 για τον συνδυασμό Πετρά, σύμφωνα με το Ράδιο Λασίθι.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει