ΤΟΠΙΚΟ

Α1

Διοικητικές εξελίξεις αναμένονται στην ΑΕ Κατσαμπά καθώς μια ομάδα παλαιών παραγόντων έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της να αναλάβει τις τύχες του σωματείου και να το επαναφέρει στον δρόμο των επιτυχιών. Φυσικά αναμένεται η αντίδραση της υφιστάμενης διοίκησης στη συγκεκριμένη πρόταση.

Ο Άλκης Πλουσής θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία του Ρωμανού και τη νέα περίοδο. Ήδη μάλιστα έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό για τη νέα χρονιά σε συνεργασία με τη διοίκηση της ομάδας της Ελιάς.

  • Με μπάρμπεκιου που θα γίνει αύριο στο γήπεδο του Κρουσώνα, θα ολοκληρωθεί η περίοδος στον ΠΑΟΚ. Παράλληλα η διοίκηση της ομάδας αναμένεται να κλείσει σύντομα το θέμα προπονητή και οι πληροφορίες λένε ότι η ανανέωση της συνεργασίας με τον Νίκο Σουργιά, συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Ο Μάριος Σηφάκης θα παραμείνει στον πάγκο του Ανθεστίωνα και τη νέα σεζόν. «Ευχόμαστε υγεία και μια δημιουργική κοινή πορεία, με στόχο την ομάδα που όλοι οραματιζόμαστε», αναφέρει στην ανακοίνωσή του το Δ.Σ. της ομάδας του Θραψανού που ενισχύθηκε με τρία νέα μέλη και συγκεκριμένα τους Μανόλη Μελαδάκη, Μηνά Αραβιάκη και Γιάννη Χατζηνικολάκη.

Στις 13 Ιουνίου θα διεξαχθεί ο καθιερωμένος χορός από τα τμήματα της Μινωικής. Η εκδήλωση θα γίνει στο γήπεδο Πανεπιστημίου και θα συνοδευτεί από λαϊκή βραδιά με τον Μάνο Κοκολάκη και τη Ρίτσα Γιαννακουδάκη.

 

Α2

Σε διοικητικό αδιέξοδο έχει περιέλθει ο Α.Ο.Τυμπακίου. Το υπηρεσιακό συμβούλιο της ομάδας με ανακοίνωση που εξέδωσε τονίζει ότι παρά τις εκκλήσεις που έχουν γίνει, δεν έχει υπάρξει ανταπόκριση και υπογραμμίζει πως αν τα υπάρχοντα μέλη του συμβουλίου είναι το πρόβλημα, αυτά είναι πρόθυμα να αποχωρήσουν από τη διοίκηση της ομάδας.

 

Β’

Την πρόσληψη του Γιώργου Ποντίκαλη στην τεχνική του ηγεσία, ανακοίνωσε ο Μοχός. Στόχος της ομάδας είναι η άνοδος στην Α2 και στο πλαίσιο αυτό αναμένονται ποιοτικές προσθήκες.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει