ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ: Ικανοποίηση για το ενωτικό κλίμα στις εκλογές

Το ενωτικό κλίμα που επικράτησε στην εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ηρακλείου, επισημαίνει στην ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος, σημειώνοντας την παρουσία στη διαδικασία ιστορικών στελεχών του, όπως οι Γιώργος Κουκουλάκης, Γιώργος Κουναλάκης, Κώστας Διβινής, Σπύρος Κωνιωτάκης και άλλοι, ενώ πρόεδρος της Συνέλευσης ήταν ο Κώστας Κουναλάκης.

Στις αρχαιρεσίες υπήρξαν δύο σημαντικά όσο και ενθαρρυντικά για το μέλλον του ΣΔΠΗ γεγονότα, τα οποία και αναφέρονται στην ανακοίνωση. «Το πρώτο ήταν η συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία ως μέλος της εφορευτικής επιτροπής του μέλους του Συνδέσμου Μιχάλη Κουκουλάκη, γενικού υπεύθυνου VARστη χώρα μας.

Σε ένα διάλειμμα των υποχρεώσεών του, έδωσε το παρών και τίμησε με την παρουσία του τον ΣΔΠΗ που τον ανάδειξε στα πρώτα του διαιτητικά βήματα μέχρι να φτάσει αργότερα στη διεθνή αναγνώριση. Το δεύτερο γεγονός ήταν η καθολική αναγνώριση του σώματος προς τον απερχόμενο πρόεδρο του ΣΔΠΗ Βασίλη Κοκκινάκη, αφού η προτίμηση των ψηφοφόρων ήταν 100%, επιδοκιμάζοντας έτσι τις ικανότητές του αλλά και όλες τις θέσεις και πράξεις του απερχόμενου Δ.Σ.

Άλλο ένα ευχάριστο γεγονός ήταν η παρουσίαση του νέου «χρυσού» πίνακα των διεθνών διαιτητών μελών του ΣΔΠΗ, που τώρα περιλαμβάνει και το όνομα του διεθνή βοηθού διαιτητή Βασίλη Νικολακάκη που όμως δεν ήταν παρών λόγω της συμμετοχής του σε διεθνή αγώνα στη Φινλανδία», καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο ΣΔΠΗ.

Να θυμίσουμε ότι τα μέλη του νέου Δ.Σ. που προέκυψαν από τις αρχαιρεσίες, είναι: Κοκκινάκης Β., Μαστορίδης Α., Βιδάκης Φ., Γιαλαμάς Ν., Φερετζάκης Ν., Λεονταράκης Θ., Τουρλουκάκη Χ.

Αναπληρωματικοί: Σταυρακάκη Ν., Βελεγράκης Σ., Παπανδρέου Ν.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει