ΤΟΠΙΚΟ

Α1

Μπορεί ο Ζαρός να μην τα κατάφερε όπως προσδοκούσε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος, τερματίζοντας δεύτερος τελικά, ωστόσο οι άνθρωποί του δεν χάνουν την αισιοδοξία τους για την επόμενη μέρα. Με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση, κάνει ένα σύντομο απολογισμό της σεζόν και τονίζει ότι σε όποια κατηγορία κι αν βρεθεί του χρόνου, δεν θα αλλάξει τη φιλοσοφία της.

Ένα απόσπασμα της ανακοίνωσης του Ζαρού:

«Ήταν μια καταπληκτική χρονιά, που περιελάμβανε τα πάντα. Χαρές για διοίκηση και κόσμο για την καταπληκτική πορεία και μια μικρή πικρία στο τέλος για το πρωτάθλημα που μας στέρησαν! Πλέον, όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Η ομάδα βρίσκεται εν αναμονή εξελίξεων για να μπορεί να σχεδιάσει τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά. Δεν γνωρίζει επίσημα εάν οι φήμες περί ανόδου των δευτεραθλητών, γίνουν πραγματικότητα ή εάν είναι απλώς φήμες. Άρα δε γνωρίζει εάν θα αγωνίζεται στην Α1 ΕΠΣΗ, ή στη νέα Γ’ Εθνική η οποία σχεδιάζεται. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η ομάδα του Ζαρού, θα παραμείνει ΟΜΑΔΑ και θα κοσμεί ξανά τα γήπεδα! Είτε του νομού Ηρακλείου είτε εκτός συνόρων του νομού».

Συνεχής ανανέωση στον Ανθεστίωνα που κράτησε ωστόσο στο δυναμικό του και τον 26χρονο αμυντικό Κώστα Κελαράκη που αποτελεί γέννημα-θρέμμα της ομάδας.

 

Α2

Με τον Δαυίδ Φραγκιαδάκη στο τιμόνι του θα συνεχίσει και τη νέα περίοδο το Λίντο. Ο προγραμματισμός έχει ξεκινήσει με πρώτη προτεραιότητα την προώθηση ταλέντων από τη Δόξα Ηρακλείου, η οποία αποτελεί τμήμα των Ακαδημιών. Οι ποδοσφαιριστές που έχουν επιλεχθεί σε πρώτη φάση, είναι οι Σκουτέλης Νίκος, Κυριακάκης Μύρων, Βουϊδάσκης Μάνος και Τσικνάκης Μάνος.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει