ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ: Συγχαίρουν Λαμπρινό για την επανεκλογή

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, συγχαίρει το νέο δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό για την επανεκλογή του και του εύχεται καλή δύναμη στο έργο του.

Συγχαίρει ακόμη τον πρώτο σε ψήφους δημοτικό σύμβουλο Γρηγόρη Πασπάτη, ο οποίος είναι αντιπρόεδρος και επίλεκτο μέλος του σωματείου αλλά και τον Γιάννη Κουράκη, που έχει βοηθήσει σημαντικά το σωματείο, για τον αγώνα που έδωσε. Ακόμη, ο Ερ. ΟΦΗ συγχαίρει τους δημοτικούς συμβούλους που εκλέχθηκαν.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ερ. Εργοτέλης συγχαίρει τους Σταύρο Αρναουτάκη και Βασίλη Λαμπρινό για την επανεκλογή τους στις θέσεις του περιφερειάρχη Κρήτης και δημάρχου Ηρακλείου αντίστοιχα.

Τα συγχαρητήρια του εκφράζει ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ηρακλείου στο εκλεκτό μέλος του Νίκο Συριγωνάκη για την επανεκλογή του στην θέση του περιφερειακού συβούλου.

Παράλληλα ο ΣΔΠΗ εκφράζει  τα συγχαρητήρια του στον περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη και εύχεται  σε αμφότερους καλή δύναμη και καλή δουλειά στο δύσκολο έργο τους.

Ανακοίνωση με συγχαρητήρια για όλους τους εκλεγέντες δημάρχους του νομού Ηρακλείου εξέδωσε η ΕΠΣΗ. Τα συγχαρητήριά του για τον Βασίλη Λαμπρινό και την επανεκλογή του εκφράζει και ο Σύνδεσμος Βετεράνων Καλαθοσφαίρισης Ηρακλείου.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει