ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ ΙΗΣΟΥ: Προανήγγειλε από το facebook την αυτοκτονία του!

απίστευτη τραγωδία με θύμα της έναν 27χρονο, γιο γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας του Ηρακλείου που έθεσε τέλος στη ζωή του, πέφτοντας από μεγάλο ύψος από τα τείχηΑπαντήσεις για τα αίτια της απίστευτης τραγωδίας με θύμα της έναν 27χρονο Ηρακλειώτη που έθεσε τέλος στη ζωή του, πέφτοντας από μεγάλο ύψος από τα τείχη χθες το απόγευμα, προσπαθεί να πάρει η Αστυνομία μέσα από τις τελευταίες συνομιλίες του νεαρού αυτόχειρα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο 27χρονος, γιος γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας του Ηρακλείου, άφησε πίσω του εκτός από μεγάλο πόνο στην οικογένειά του και πολλά αναπάντητα ερωτήματα τα οποία προσπαθεί να απαντήσει η αστυνομική έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ο ακαριαίος θάνατός του σόκαρε τους δεκάδες Ηρακλειώτες που βρέθηκαν χθες γύρω στις 5 το απόγευμα στην Πύλη Ιησού και είδε  νεκρό στο οδόστρωμα τον άτυχο νέο μέσα σε μία λίμνη αίματος.

Λίγο πριν το απονενοημένο διάβημα ο 27χρονος σύμφωνα με κάποιες μαρτυρίες που δόθηκαν στους αστυνομικούς του Α Αστυνομικού Τμήματος φαινόταν αποφασισμένος να βουτήξει στο κενό, βρισκόμενος επάνω στα τείχη.

Αν και αρχικά εξετάστηκε και το ενδεχόμενο του δυστυχήματος, οι πληροφορίες που δίνονταν στις Αρχές, επιβεβαίωσαν τις υποψίες περί αυτοχειρίας.

Αποχαιρέτησε μέσα από το facebook

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο 27χρονος λίγο πριν αυτοκτονήσει έκανε ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο facebook, κάνοντας γνωστες τις προθέσεις του.

Μέσα από την ανάρτησή του ζήτησε συγνώμη για τον πόνο που θα προκαλούσε, ζητούσε να στηρίξουν την οικογένειά του, ενώ ανέβασε κι ένα τραγούδι που μιλούσε για αυτοκτονία.

Δυστυχώς, ο 27χρονος φαίνεται πως έκανε πράξη άμεσα τις σκέψεις του, χωρίς να προλάβει κανείς να αντιδράσει και να τον βοηθήσει. Τραγικές φιγούρες οι γονείς του, η επιχείρηση των οποίων βρίσκεται σε κοντινή απόσταση και είδαν το παιδί τους νεκρό.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει