Παίζει καλή μπάλα και εκτός γηπέδων ο Πόρος προσφέροντας κοινωνικό έργο

Δεν είναι μόνο πρωταθλητές εντός γηπέδου, αλλά παίζουν καλή μπάλα και εκτός, επιτελώντας  και σπουδαίο κοινωνικό έργο. Στον Α.Ο. Πόρου βρίσκονται έμπρακτα δίπλα στους συνανθρώπους μας και αυτό επιβεβαιώθηκε για πολλοστή φορά το πρωί του περασμένου Σαββάτου, λίγες ώρες πριν τη φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αντιπροσωπεία της ομάδας  αποτελούμενη από τον υπεύθυνο Ακαδημιών Ζαχαρία Πανταλό και τον σύμβουλο Μιχάλη Μπαλούρδο (φώτο) επισκέφθηκαν το Πνευματικό Κέντρο Ενορίας Αγίου Γεωργίου Πόρου και παρέδωσαν 140 κιλά τρόφιμα και 60 κιλά λάδι.

Οι άνθρωποι της Ενορίας ευχαρίστησαν την αντιπροσωπεία των πρωταθλητών για την πράξη αλληλεγγύης σε συνανθρώπους μας που περνούν δύσκολα και το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Έμεινε ο Χρηστάκης

Ο Πόρος ανακοίνωσε χθες  την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ηρακλή Χρηστάκη για έναν ακόμη χρόνο. Ο 23χρονος μέσος που βρίσκονταν στο έμψυχο δυναμικό και την περσινή σεζόν έδωσε τα χέρια με το γενικό αρχηγό Αντώνη Τσαΐνη και θα φοράει τη φανέλα του σωματείου και τη νέα περίοδο στην παρθενική παρουσία του στη Γ’ Εθνική.

Αντίθετα παρελθόν αποτελεί ο Θανάσης Μάρκου τον οποίο η ομάδα ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει