Τα προβλήματα των ενστόλων του Λασιθίου

Με την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ στην Αθήνα συναντήθηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου Γ. Καρτσάκης.  Στις συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν, συζητήθηκαν τα προβλήματα που έχουν προκύψει τον τελευταίο καιρό και απασχολούν έντονα τους αστυνομικούς του Λασιθίου και ζητήθηκε να υπάρχει στον νομό πιστή εφαρμογή του Π.Δ 394/2001 «Χρόνος Εργασίας Προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας».

Επίσης ο κ. Καρτσάκης κατέθεσε στον αρχηγό αίτημα της Ένωσης, με το οποίο ζητήθηκε υλικοτεχνικός εξοπλισμός κυρίως σε αλεξίσφαιρα γιλέκα καθώς και για τα κράνη της Διμοιρίας Υποστήριξης της Δ.Α. Λασιθίου καθώς υπάρχουν σοβαρές ελλείψεις.

«Οι στρατηγοί, με ενδιαφέρον άκουσαν τα όσα ειπώθηκαν και έδειξαν ότι είναι γνώστες των ως άνω προβλημάτων εκφράζοντας παράλληλα τη διάθεσή τους ώστε αυτά να επιλυθούν. Επίσης ο αρχηγός εξέφρασε την πρόθεση της ηγεσίας στο να γίνει αρωγός των προσπαθειών και των προτάσεων της Ένωσής μας, για την κάλυψη των ελλείψεων υλικοτεχνικού εξοπλισμού των Υπηρεσιών του νομού» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει