ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ ΓΙΑ ΠΟΡΟ: “Χτίζουμε μια καλή ομάδα”

Για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Πόρο, αλλά και την ιστορική παρουσία τόσο της ομάδας του όσο και του ίδιου στη Γ’ Εθνική, μίλησε ο Ηρακλής Χρηστάκης. Ο 23χρονος μέσος  να παίζει ποδόσφαιρο σε ηλικία 7 ετών από το  Candia Maris και μετά τη συγχώνευση που έγινε ακολούθησε το Λίντο στο οποίο και ανδρώθηκε αγωνιζόμενος για οκτώ χρόνια!

Στη συνέχεια έπαιξε σε Κ17 και Κ20 του ΟΦΗ (στην Κ17 του ΟΦΗ είχε προπονητή το Λεωνίδα Τιτομιχελάκη με τον οποίο συνεργάζονται και πάλι στον Α.Ο. Πόρου), στην Κ20 του Εργοτέλη, στο Γιούχτα, στο Ρωμανό (πρώτος σκόρερ της ομάδας της Ελιάς στην Α1 ΕΠΣΗ με 10 γκολ) και από πέρυσι φοράει τη φανέλα του Πόρου.

“Είμαι πολύ χαρούμενος που θα φοράω για ένα ακόμα χρόνο τη φανέλα του Πόρου. Ήταν πολλοί λόγοι που συντέλεσαν στην απόφαση μου.

Ο Πόρος γενικά σαν σωματείο βγάζει μια υγεία σε πολλούς τομείς και αγωνιστικά και διοικητικά. Ήμουνα ευχαριστημένος την περσινή χρονιά, οπότε είχα πολλούς λόγους να πω το ναι και το είπα” ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε,

“Η Γ’ Εθνική είναι πιο μεγάλη κατηγορία από το τοπικό, έχει περισσότερες απαιτήσεις. Αλλά εντάξει εμείς από πέρυσι έχουμε αρχίσει να χτίζουμε μια καλή ομάδα. Με δουλειά με τον προπονητή έχουμε βάλει τις βάσεις.

Μια γρήγορη παραμονή θα ήταν το ιδανικό και κοιτάμε αισιόδοξα το μέλλον. Εγώ έχω και προσωπικές φιλοδοξίες οι οποίες όμως θα φανούν μέσω της ομάδας γιατί αν η ομάδα πάει καλά φαίνεσαι κι εσύ σαν ποδοσφαιριστής

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει