Πάνω από 500 αθλητές-τριες στο μίνι βόλεϊ της ΕΣΠΕΚ

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΗΜΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα περιφερειακά επίσημα τουρνουά μινι βόλεϊ της Ε.Σ.ΠΕ.Κ, στο γήπεδο των Αρχανών , στο γήπεδο του Κλαδισού , στο Κλ.Μοιρών, στο Κλ. Λίντο , στο Κλ. Χερσονήσου , στο Κλ. ΒΑΚ , στο Κλ. Ακρωτηρίου στα οποία συμμετείχαν πάνω απο 500 αγόρια και κορίτσια Α-Β-Γ-Δ-Ε-ΣΤ Δημοτικού.

Πολλά παιδιά στα τουρνουά μίνι βόλεϊ που οργάνωσε η ΕΣΠΕΚ
Πολλά παιδιά στα τουρνουά μίνι βόλεϊ που οργάνωσε η ΕΣΠΕΚ

Η ΕΣΠΕΚ ευχαριστεί ιδιαίτερα, τον ΔΟΠΑΦΜΑΗ, την ΚΕΔΧ, τα σωματεία ΑΟ Γιούχτας, ΓΑΣ Μεσσαράς, Χερρονάσιος ΑΟΧ, ΟΦΗ, ΑΟ Ακρωτηρίου (συνδιοργανωτές), τους Περιφερειακούς και Ομοσπονδιακούς Προπονητές μας κους Μανώλη Μανωλάκη, Νικήτα Νικητάκη και Χρήστο Διαμαντάκη, οι οποίοι συνέβαλαν τα μέγιστα για τη διοργάνωση και διεξαγωγή των τουρνουά.

Ευχαριστεί τους προπονητές όλων των σωματείων για την άψογη συνεργασία τους, τους μικρούς αθλητές/τριες για τη συμμετοχή τους και το ήθος που επέδειξαν στους αγώνες καθώς και όλο το φίλαθλο κόσμο που βρέθηκε στα γήπεδα και χεροκρότησε την προσπάθειά τους.

Στις 15 Ιουνίου στο Ρέθυμνο θα γίνει το παγκρήτιο τουρνουά μίνι βόλεϊ
Στις 15 Ιουνίου στο Ρέθυμνο θα γίνει το παγκρήτιο τουρνουά

Η λήξη των επίσημων τουρνουά mini volley θα γίνει το Σάββατο 15 Ιουνίου στο Κλ. Ρεθύμνου, όπου θα διεξαχθεί το Παγκρήτιο Τουρνουά μπιτς βόλεϊ, με τη συμμετοχή ομάδων απο όλη την Κρήτη!

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει