Φιλικά στην Αίγυπτο ο Εργοτέλης

ΕΝΩ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΜΠΑΧΑΝΑΚ

Η παραμονή των Τσέλιου, Μπαχανάκ τους οποίους ο Εργοτέλης θέλει να κάνει δικούς του και η πώληση των Ιατρούδη, Έφορντ είναι τα τέσσερα ζητήματα που απασχολούν αυτή την  εποχή τον Εργοτέλη εκτός φυσικά από το θέμα του προπονητή για το οποίο υπάρχει καταληκτική ημερομηνία στις 22 Ιουνίου.

Τσέλιος και Μπαχανάκ είναι δυο παίκτες που αγωνίστηκαν την χρονιά που έληξε ως δανεικοί αλλά από την μια η ηλικία τους και από την άλλη η αγωνιστική τους αξία έχουν οδηγήσει τους κιτρινόμαυρους στην απόφαση να κάνουν κίνηση για να τους κρατήσουν στο ρόστερ αλλά με κανονική μεταγραφή. Και οι δυο περιπτώσεις παρουσιάζουν δυσκολίες αλλά από τον Εργοτέλη θα γίνει προσπάθεια καθώς διαφορετικά δεν σκοπεύει να ανανεώσει τον δανεισμό τους.

Ο Τσέλιος αγωνίζεται εδώ και 1,5 χρόνο δανεικός από την ΑΕΚ και ήδη από τον Εργοτέλη έχει γίνει κίνηση για να τον αποκτήσει με ελεύθερη μεταγραφή. Δεν αποκλείεται η περίπτωσή του να συνδυαστεί με αυτή του Ιατρούδη αν και στον Εργοτέλη λένε ότι είναι δυο διαφορετικές περιπτώσεις.

Οι άνθρωποι του Εργοτέλη πιστεύουν πολύ στον παίκτη και θέλουν να τον αποκτήσουν βλέποντας ότι έχει μεταπωλητική αξία και σύμμαχός τους είναι και η επιθυμία του Τσέλιου να μείνει στο Ηράκλειο σε περίπτωση που η ΑΕΚ δεν θα τον κρατήσει στο ρόστερ της. Ανάλογη είναι και η περίπτωση του Πατρίκ Μπαχανάκ.

Ο 21χρονος Καμερουνέζος στόπερ αποκτήθηκε τον Γενάρη δανεικός από την Ρεμς και άφησε καλές εντυπώσεις. Τις επόμενες μέρες ο Γενικός Διευθυντής της ομάδας  Γιώργος Τουτζάρης θα μεταβεί στο εξωτερικό για να συναντηθεί με τον μάνατζερ του παίκτη και ανθρώπους της ομάδας του. Στόχος του Εργοτέλη είναι να αποκτήσει τα δικαιώματα του παίκτη ή έστω να έχει την συνιδιοκτησία. Από κει και πέρα στον Εργοτέλη περιμένουν τις εξελίξεις με τους Ιατρούδη, Έφορντ.

Η υπόθεση Ιατρούδη είναι στην τελική της ευθεία. Ο Εργοτέλης έχει συμφωνήσει με την ΑΕΚ  και εφόσον συμφωνήσει και ο παίκτης η μεταγραφή θα κλείσει.  Σε ότι αφορά τον Έφορντ το θέμα χειρίζεται προσωπικά ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Μάγκετ Σάμι που έχει στα χέρια του κάποιες προτάσεις από Κίνα, Ευρώπη και Αμερική και τις μελετάει. Όλα δείχνουν ότι και οι δυο παίκτες θα αποτελέσουν παρελθόν με τον Εργοτέλη να επενδύει τα χρήματα στην ενίσχυση της ομάδας.

Σε ό,τι αφορά την προετοιμασία υπάρχει μια σκέψη η ομάδα να ταξιδέψει στην Αίγυπτο στα τέλη του Αυγούστου για φιλικά παιχνίδια. Ήδη έχουν γίνει επαφές και είναι πολύ πιθανόν οι κιτρινόμαυροι να παίξουν τόσο με την Γουάντι Ντέγκλα όσο και με άλλες ομάδες της Αιγύπτου.

Όλα ανοιχτά με Παπαβασιλείου

Οι μέρες περνούν χωρίς να υπάρχουν εξελίξεις στο θέμα του προπονητή. Από τον Εργοτέλη έχουν δώσει διορία στον Νίκι Παπαβασιλείου να απαντήσει μέχρι τις 22 Ιουνίου να θα μείνει στην ομάδα ή όχι για να να κάνουν τον προγραμματισμό τους για την συνέχεια. Ο Κύπριος τεχνικός φέρεται να έχει τουλάχιστον δυο προτάσεις από το εξωτερικό αλλά δεν έχει πάρει ακόμα την απόφασή του. Στον Εργοτέλη έχουν ήδη κάνει κινήσεις έτσι ώστε αν τελικά φύγει να έχουν έτοιμη λύση για τον διάδοχό του.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει