Επί παντός… αθλητικού

Ανακοινώνουν οι αντίπαλοι…

Ο ΟΦΗ δεν έχει ανακοινώσει ακόμα επίσημα τα φιλικά του εξωτερικού αλλά φροντίζουν γι` αυτό οι αντίπαλοι του. Καθημερινά βγαίνει τουλάχιστον ένα και μέχρι τώρα γνωρίζουμε ήδη 4 από τα παιχνίδια προετοιμασίας με ομάδες της Ολλανδίας και του Βελγίου. Η καθυστέρηση από πλευράς ΟΦΗ έχει να κάνει με το ότι δεν έχουν πέσει ακόμα οι υπογραφές με την εταιρεία που κλείνει τα φιλικά. Ευτυχώς πάντως που τα ανακοινώνουν οι αντίπαλοι του για να γνωρίζουμε κι εμείς…

Ν.Μ.

 

Ο Νάστος Συνεχίζουν από τη Γ` Εθνική

Νάστος και Δερμιτζάκης είναι οι δύο παίκτες που συνεχίζουν στον ΟΦΗ από το ρόστερ της Γ` Εθνικής.

Ο Νάστος που έχει συμβόλαιο και ο Δερμιτζάκης που ανανέωσε  ήρθαν αμφότεροι στα μέσα της σεζόν 2016-17 με τον ΟΦΗ να δίνει μάχη στη Γ` Εθνική και 3,5 χρόνια μετά είναι   οι μοναδικοί παίκτες που συνδέουν τις δυο εποχές…

Ν.Μ.

 

Τα πιο σοβαρά

ΠΑΕ ΟΦΗ σήμαΠώς και πώς περιμένει ο κόσμος του ΟΦΗ να μάθει τις μεταγραφές της ομάδας που όπως όλα δείχνουν ανακοινώνονται οσονούπω.

Ωστόσο τα πιο σοβαρά ζητήματα είναι άλλα.

Είναι το γήπεδο και είναι και όλα αυτά που θα γίνουν στο ΒΑΚ αλλά και γύρω απ’ αυτό, εφόσον ολοκληρωθούν οι διαδικασίες απόκτησης της έκτασης στον Σκαφιδαρά.

Ο κόσμος όμως πάντα ιντριγκάρεται με τις μεταγραφές   και γι’ αυτές θέλει να ακούει…

Ν.Μ.

 

ο αμυντικός του ΠΟΑ Μπάμπης Παπαδομιχελάκης ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την εκλεκτή της καρδιάς του Μαρία Σαμόλη

Γαμπρός ο Παπαδομιχελάκης…

Στο κλαμπ των παντρεμένων μπήκε ο αμυντικός του ΠΟΑ Μπάμπης Παπαδομιχελάκης.

Ο δυναμικός στόπερ ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την εκλεκτή της καρδιάς του Μαρία Σαμόλη και η ομάδα του τους εύχεται να είναι πάντα ευτυχισμένοι, με υγεία και καλούς απογόνους…

 

ΜΑΓΚΕΝΤ ΣΑΜΙΟ Σάμι αποφασίζει

Η υπόθεση της μεταγραφής του Τζόζεφ  Έφορντ βρίσκεται στα χέρια του Μάγκεντ Σάμι.

Ο Αμερικανός ήταν ανακάλυψη του Αιγύπτιου στον Εργοτέλη και είναι αυτός που έχει στα χέρια του το μέλλον του νεαρού επιθετικού.

Ξεχωρίζουν οι προτάσεις από Κίνα και Αμερική  και μένει να δούμε ποια θα είναι η απόφαση του αφεντικού του Εργοτέλη για το πουλέν του…

Ν.Μ.

 

Ο πρόεδρος του ΟΦΙ  Θανάσης Χηνόπουλος

Βραβεύτηκε

Ο πρόεδρος του ΟΦΙ βρεβεύτηκε για την προσφορά του στον αθλητισμό της Ιεράπετρας.

Ο Θανάσης Χηνόπουλος έχει καταφέρει ν’ ανεβάσει το επίπεδο του ΟΦΙ, όμως γενικότερα στέκεται δίπλα στον αθλητισμό της πόλης.

Κατά τη διάρκεια, έτσι, των αγώνων στίβου «Βαρσαμίδεια 2019» οι διοργανώτες τον τίμησαν για τα όσα έχει προσφέρει στον γεραπετρίτικο αθλητισμό.

 

Η Λέσχη LionsΗρακλείου,  διοργάνωσε τουρνουά ποδοσφαίρου για παιδιά ηλικίας 13-14 ετών

Η Lionsευχαριστεί

Η Λέσχη LionsΗρακλείου, έχοντας παράδοση στη διοργάνωση παιδικών αθλητικών εκδηλώσεων, διοργάνωσε τουρνουά ποδοσφαίρου για παιδιά ηλικίας 13-14 ετών, όπως γράψαμε προ ημερών.

Όπως σε κάθε αθλητική εκδήλωση της Λέσχης LionsΗρακλείου, σκοπός και αυτή τη φορά ήταν να περάσει σε παιδιά και γονείς το μήνυμα της ευγενούς άμιλλας, του ευ αγωνίζεσθαι και της καταπολέμησης της βίας και των ναρκωτικών.

Η Λέσχη LionsΗρακλείου ευχαριστεί τον κ. Δημήτρη Παπαδόπουλο, ιδιοκτήτη του LidoSoccer, για τη βοήθειά του στην άψογη διοργάνωση της εκδήλωσης και τον κ. Θεόδωρο Καλαθάκη της KappaStudiesγια τη στήριξη της εκδήλωσης.

Ευχαριστεί επίσης το μέλος της Λέσχης L. Θέμη Θέμελη ο οποίος είχε την ιδέα της διοργάνωσης, ενώ διαιτήτευσε και στον τελικό όντας διεθνής διαιτητής.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει