Η ενηλικίωσή της ήρθε με… βιασμό

ΕΠΙΜΕΝΕΙ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΣΑ, ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ

Με δάκρυα στα μάτια περιέγραψε ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Ανατολικής Κρήτης 22χρονη Βρετανίδα τον διπλό βιασμό της από δύο νεαρούς συμπατριώτες της, ανήμερα των 18ων γενεθλίων της, κατά τις διακοπές της στα Μάλια, τον Ιούλιο του 2015.

Η κοπέλα εμφανίστηκε συντετριμμένη από την τραυματική εμπειρία εκείνης της νύχτας. Μάλιστα, όπως είχε ειπωθεί και στο πρωτόδικο δικαστήριο, για μεγάλο χρονικό διάστημα χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική καθώς προέβη σε απόπειρες αυτοκτονίας.

Στην άλλη πλευρά οι δύο 22χρονοι Βρετανοί φίλοι επιμένουν στην αθωότητά τους, υποστηρίζοντας ότι η ερωτική συνεύρεση των τριών έγινε με τη θέληση της 18χρονης συμπατριώτισας τους. Υποστηρίζουν μάλιστα ότι εκείνη τη νύχτα χρειάστηκε να πηδήξουν έναν φράκτη, ύψους 2,5 μέτρων, τον οποίο θα ήταν αδύνατον να περάσουν αν πράγματι ίσχυαν οι ισχυρισμοί της καταγγέλλουσας, ότι δηλαδή την άρπαξαν με τη βία.

Δίπλα τους βρίσκονται συνεχώς οι οικογένειές τους και φίλοι τους, οι οποίοι προσπαθούν να τους στηρίξουν.

Πρωτόδικα, οι δύο νεαροί είχαν κριθεί ένοχοι κατά πλειοψηφία και τους επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης πέντε ετών (η ελάχιστη που προβλέπεται) καθώς τους αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της μετεφηβικής ηλικίας.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει