ΤΟΠΙΚΟ

Α1

Την εστία της με ένα νεαρό ταλαντούχο τερματοφύλακα θωράκισε η Δαμάστα με την απόκτηση του Μάνου Αγγελάκη.

Ο 20χρονος τερματοφύλακας έχει γαλουχηθεί ποδοσφαιρικά στο Ατσαλένιο καθώς αγωνίστηκε στην Ακαδημία του ΠΟΑ, στον Κεραυνό και στον ΠΟΑ, που ήταν και η τελευταία του ομάδα μετά τον περασμένο Ιανουάριο στην Γ’ Εθνική. Επίσης έχει αγωνιστεί στην Κ19 του ΟΦΗ, τόσο στην FootballLeagueόσο και πέρυσι στην SuperLeagueως τον Δεκέμβριο. Σε μικρότερη ηλικία ήτα βασικό στέλεχος των Μικτών ΕΠΣΗ και της Μικτής Περιφέρειας Κρήτης.

Παίκτης της Δαμάστας είναι και  ο Ραφαήλ Μπαμπουλάκης. Πέρυσι ο Μπαμπουλάκης αγωνίστηκε στο τοπικό πρωτάθλημα Ρεθύμνου με τη φανέλα του Αστέρα Περάματος σημειώνοντας 29 γκολ. Έχει αγωνιστεί ακόμα  σε ΑΟ Καμινίων, Κ20 ΟΦΗ, Επισκοπή Αετό Ανωγείων και ΑΕΚατσαμπά.

Η επόμενη μεταγραφική κίνηση της Δαμάστας αναμένεται να είναι ο Γιώργος Χαρίτος ο οποίος έχει συμφωνήσει  σε όλα με την νεοφώτιστη ομάδα.

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής έχει φορέσει τις φανέλες των ΠΟΑ, Ηροδότου και μέχρι πρότινος του Πόρου. Η Δαμάστα εξάλλου  στηρίζει το 2ο Φεστιβάλ Ξεχασμένου Παιχνιδιού, το οποίο διοργανώνουν «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και το «Παιδικό Ραδιόφωνο Familyfm89.5» και θα πραγματοποιηθεί σήμερα  Σάββατο 22 και  αύριο Κυριακή 23 Ιουνίου, από τις 10:00 έως τις 20:00, με δωρεάν είσοδο, στον Καράβολα Ηρακλείου, στην προτομή του Γιούρι Γκαγκάριν!

Β’

Στις Δαφνές  θα παραμείνουν και τη νέα χρονιά οι Τάσος Αργυρούδης, Σταύρος Δαργαντής και Κώστας Μεταξάκης. Στην ανακοίνωση τους οι Δαφνές εύχονται στους τρεις ποδοσφαιριστές να έχουν μία αγωνιστική σεζόν με υγεία και επιτυχίες.

Δυο σημαντικές προσθήκες πραγματοποίησε ο Ποσειδώνας που απέκτησε τα αδέρφια  Μάνο και Γιώργο Ροδιτάκη.

Οι δύο ποδοσφαιριστές επιστρέφουν στην ομάδα των Πατελών για να την βοηθήσουν να πετύχει τους στόχους της. Ο Μάνος Ροδιτάκης αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου ως αμυντικό χαφ ενώ ο αδερφός του Γιώργος ως τερματοφύλακας.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει