Στην Αθήνα χτυπάει η… καρδιά του Εργοτέλη

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 2 ΜΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ

Πολύ πιο ενδιαφέρουσα είναι για τον Εργοτέλη η εβδομάδα που ξεκινάει από σήμερα σε ό,τι αφορά τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν με την καρδιά της ομάδας να χτυπάει στην Αθήνα και στην συνεδρίαση της Σούπερ Λιγκ.

Από την στιγμή που το θέμα του προπονητή είχε αίσιο τέλος με την παραμονή του Νίκι Παπαβασιλείου στον πάγκο, ο Εργοτέλης μπαίνει από σήμερα πιο αποφασιστικά στην διαδικασία εφαρμογής του πλάνου για τη νέα περίοδο. Μεγάλη σημασία έχει καταρχήν η σημερινή συνεδρίαση της διοίκησης της νεοσύστατης Σούπερ Λιγκ 2 στην οποία θα συζητηθούν όλα τα φλέγοντα θέματα και κυρίως το οικονομικό και η έναρξη του πρωταθλήματος.

Οι ομάδες είναι ανάστατες από την καθυστέρηση της υπογραφής της σύμβασης για τα τηλεοπτικά που είχε αποφασιστεί από τον Βασιλειάδη. Το θέμα θα τεθεί επί τάπητος σήμερα με τις ομάδες να είναι αποφασισμένες να το κυνηγήσουν μέχρι το τέλος. Ο Εργοτέλης περιμένει κι αυτός τις εξελίξεις στο θέμα αυτό για να καθορίσει το μπάτζετ της νέας χρονιάς.

Στην συνεδρίαση της Σούπερ Λιγκ 2 θα βρεθεί ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ Γιώργος Τουτζάρης ο οποίος αμέσως μετά θα πάρει το αεροπλάνο για το Ηράκλειο. Η επιστροφή του θα σηματοδοτήσει εξελίξεις, καθώς σήμερα ή αύριο θα γίνει και η πρώτη συνάντηση με τον Νίκι Παπαβασιλείου από την στιγμή που ο Κύπριος αποφάσισε να μείνει στους «κιτρινόμαυρους». Η ομάδα πέρα από δυο ανανεώσεις (Μπρους, Ροβίθης) έχει μπροστά της αρκετά ανοικτά θέματα σε ό,τι αφορά τα μεταγραφικά αλλά και στις αποχωρήσεις και ακόμα στην προετοιμασία.

Τα δυο βασικότερα ζητήματα αφορούν το μέλλον των Ιατρούδη, Έφορντ τους οποίους ο Εργοτέλης έχει στόχο να πουλήσει καθώς τα συμβόλαια τους τελειώνουν του χρόνου το καλοκαίρι. Τα δεδομένα είναι συγκεκριμένα για τους δυο παίκτες με τον Ιατρούδη να βρίσκεται στο στόχαστρο της ΑΕΚ και τον Έφορντ να έχει κάποιες προτάσεις από εξωτερικό τις οποίες χειρίζεται ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Μάγκεντ Σάμι.

Δεν αποκλείεται αυτή την εβδομάδα να ξεκαθαρίσει ένα από αυτά τα ζητήματα ώστε να προχωρήσει και στα υπόλοιπα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στον Εργοτέλη βρίσκονται πολύ κοντά στο να συμφωνήσουν με δυο τουλάχιστον παίκτες, αλλά μεταγραφές δύσκολα θα ανακοινωθούν πριν από τον Ιούλιο. Στις μεταγραφές περιλαμβάνονται και οι περιπτώσεις των Τσέλιου, Μπαχανάκ τους οποίους οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να αποκτήσουν με ελευθέρας  από ΑΕΚ και Ρεμς αντίστοιχα.

Στο κάδρο υπάρχει και η προετοιμασία η οποία θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο αλλά με πιθανότητα στα μέσα Αυγούστου η ομάδα να ταξιδέψει στην Αίγυπτο για φιλικά παιχνίδια. Το κομμάτι αυτό το έχει αναλάβει ο Μάγκεντ Σάμι που κάνει τις επαφές και τις επόμενες μέρες θα οριστικοποιηθεί αν και πότε θα πάει ο Εργοτέλης στις… πυραμίδες.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει