Συστήνεται στους φιλάθλους του Ηρακλείου η Εθνική μπάσκετ Εφήβων U19

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 8 Μ.Μ. ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗ ΣΕΡΒΙΑ ΣΤΑ “ΔΥΟ ΑΟΡΑΚΙΑ” ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ

Η Εθνική μπάσκετ Εφήβων U19 βρίσκεται ήδη στην Κρήτη, όπου συνεχίζει την προετοιμασία της για το μεγάλο ραντεβού του καλοκαιριού, το Παγκόσμιο Κύπελλο U19. Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της θα δώσει δύο δυνατά φιλικά παιχνίδια, σήμερα στις 8μ.μ. με τη Σερβία και αύριο (26/7) στις 8μ.μ. με τις ΗΠΑ. Οι δύο αγώνες θα διεξαχθούν στο μεγάλο κλειστό του Ηρακλείου (Δύο Αοράκια).

Τα εισιτήρια θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του γηπέδου από τις 18.30 την ημέρα των αγώνων (γενική είσοδος 5 ευρώ).

Οι δυο αγώνες θα μεταδοθούν από το Creta TV. Αξίζει να αναφερθεί ότι τα παιδιά της Ένωσης Κρήτης θα παρακολουθήσουν δωρεάν τις συγκεκριμένες αναμετρήσεις, μιας και η ΕΚΑΣΚ μερίμνησε ώστε 30 παιδιά από κάθε σωματείο της να μπουν δωρεάν στη παιδική κερκίδα, ενώ για κάθε 15 αθλητές ή αθλήτριες θα υπάρχει ένας συνοδός.

 

Αρχίζει το “ELITE CAMP”

το «ΕLITE CAMP» της ΕΚΑΣΚ

Ξεκινάει σήμερα (25/6) το «ΕLITE CAMP» της ΕΚΑΣΚ, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Λίντο (25-26-27 Ιουνίου).

Η διοργάνωση θα διαρκέσει ένα τριήμερο και θα περιλαμβάνει προπόνηση για τα παιδιά του Αναπτυξιακού υπό μορφή σεμιναρίου.

Συγκεκριμένα, οι BillyMims και Lance Berwald, καθώς όπως και ο ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Μίσσας αλλά και ο ιδρυτής του «Athlelixis», Dr. Γεωργιάδης, θα βρεθούν στο Λίντο προκειμένου να πραγματοποιήσουν προπονήσεις για τα παιδιά του Αναπτυξιακού προγράμματος, ενώ παράλληλα τη δράση του θα μπορούν να την παρακολουθήσουν όλοι οι προπονητές της Κρήτης εντελώς δωρεάν.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Τυπική προπόνηση προετοιμασίας του Πανεπιστημίου FLORIDA INSTITUTE OF TECHNOLOGY.

Διδασκαλία βασικών δεξιοτήτων για «κοντούς» και «ψηλούς». Πώς «χτίζεται» η ομαδικότητα; Ποιά είναι τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν τους αθλητές απο τους πρωταθλητές σε τεχνικό, τακτικό και ψυχολογικό επίπεδο;

Αναζητώντας τον δρόμο προς την κορυφή: Πρακτικές συμβουλές.

  • Κλιμάκιο αγοριών 2005-2006 (κάθε μέρα – ώρα 9.00).
  • Κλιμάκιο κοριτσιών 2004-05-06 (25/6 και 26/6 – ώρα 11.00).
  • Κλιμάκιο αγοριών 2007 (27/6 – ώρα 11.00).
  • Κλιμάκιο αγόρια 2003-2004 ( κάθε μέρα 12.00).

Πελουδάκης στον ΠΑΟ

Την επιστροφή του Αργύρη Πεδουλάκη στον πάγκο του ανακοίνωσε και επίσημα ο Παναθηναϊκός, με τον 55χρονο προπονητή να υπογράφει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «πράσινους», λίγη ώρα αφότου έμεινε και τυπικά ελεύθερος από το Περιστέρι. Αυτή θα είναι η τρίτη θητεία του «Άρτζι» στο «τριφύλλι», το οποίο οδήγησε στην κατάκτηση ενός πρωταθλήματος και δύο κυπέλλων Ελλάδας.

Ξεκίνημα με ήττα

Με ήττα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο ειδικό πρωτάθλημα ανόδου στην Α2 μπάσκετ  η γυναικεία ομάδα του ΟΦΗ, “λυγίζοντας” με 46-43 από τον Έσπερο Πατρών, στο κλειστό του Μετς.

Τα 10λεπτα: 11-14, 20-25, 29-35, 43-46.

ΟΦΗ (Καρλάφτης): Λιόντα, Ιατράκη 17(2), Αγαθαγγέλου 3(1), Βατσινά 2, Χωματά, Επταμηνιτάκη, Κοντογιάννη,Τζαγκαρακη 2, Μαθιουδάκη 10, Χριστοφοράκη 5(1),Τζανέτη, Λογοθέτη 4.

Σήμερα (25/06)

Έσπερος- Ακαδημία Σχημ. Πρ.

Αρις Καλαμάτας-Αιγέας Χίου

Ο ΟΑΧ δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον πολύ δυνατό, όπως αποδεικνύεται, Κρόνο Αγίου Δημητρίου, χάνοντας με 62-35 για την 3η αγωνιστική του Final 6 μπάσκετ, που διεξάγεται στα Λουτρά Αιδηψού.

ΟΑΧ (Φρόσω Δημητρουλάκη): Τσώνη 6, Παπαδάκη, Λυβιάκη 2, Χαιρετάκη, Λουπασάκη, Γιακουμάκη 2, Καραμούστου 2, Ακρίβου, Παπαδάκη 7, Δασκουλίδου 15(1), Κίντριλη 1, Πέσκου.

Σήμερα ο ΟΑΧ αντιμετωπίζει στις 6μμ τον ΠΑΟΚ.

Ο Μπρέκοτ Τσάπμαν αναμένεται να αποτελέσει το επόμενο μεταγραφικό απόκτημα του Ρεθύμνου, το οποίο προσθέτει στο δυναμικό του έναν εξαιρετικό περιφερειακό σουτέρ.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει