Σε εταιρεία από το Αρκαλοχώρι το βραβείο «Στέλιος Χατζηιωάννου»

Μία εταιρεία από την Κρήτη είναι ανάμεσα στ ους νικητές του βραβείου «Στέλιος Χατζηιωάννου, Επιχειρηματικό Ξεκίνημα Χρονιάς 2019»,όπως ανακοίνωσε χθες  στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης ο SirΣτέλιος Χατζηιωάννου, ιδρυτής της easyJet, του ομίλου easyGroupκαι του SteliosPhilanthropicFoundation.

Ανάμεσα σε 74 εταιρείες που έθεσαν υποψηφιότητα στη φετινή διοργάνωση, μεγάλος νικητής αναδείχθηκε η εταιρεία HEMPOILSHOP του Χρήστου Μπότση, που έλαβε το μεγάλο έπαθλο των 30.000. Πρόκειται για το πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που ειδικεύεται στην εισαγωγή και διανομή βιολογικών προϊόντων βιομηχανικής/κλωστικής κάνναβης.

Στο πλαίσιο της φετινής διοργάνωσης ανακηρύχθηκαν νικήτριες εννέα ακόμα εταιρείες, λαμβάνοντας το ποσό των 10.000 ευρώ έκαστη.

Ανάμεσα τους είναι και η εταιρεία “FoodCoΠαναγιωτάκης”,  με έδρα το Αρκαλοχώρι Κρήτης που ειδικεύεται στην παραγωγή ελαιολάδου και στην παραγωγή / εμπορία καφέ.

Σημειώνεται ότι το βραβείο απευθύνεται αποκλειστικά σε νέες και νέους Έλληνες επιχειρηματίες μέχρι 40 ετών (γεννηθέντες το 1979 ή μετέπειτα) που έχουν ιδρύσει την εταιρεία τους στην Ελλάδα και έχουν ξεκινήσει την επιχειρηματική τους δραστηριότητα τα τελευταία 5 χρόνια, συγκεντρώνοντας συνολικό τζίρο τουλάχιστον 10.000 ευρώ το χρόνο.

Η επιχείρησή τους πρέπει να απασχολεί τουλάχιστον δύο άτομα και ο επιχειρηματίας πρέπει να κατέχει τουλάχιστον το 50% αυτής.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει