ΤΟΠΙΚΟ

Α’

Στον Στέλιο Κοζανίδη ανέθεσε το τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας η διοίκηση του ΠΑΟΚ. Οι επαφές των τελευταίων ημερών κατέληξαν σε γάμο με τους ασπρόμαυρους του Κρουσώνα να ανακοινώνουν επίσημα την συνεργασία:

«Ο ΠΑΟΚρουσώνα ανακοινώνει την έναρξη της προετοιμασίας με τον προπονητή Στέλιο Κοζανίδη. Ο κ. Κοζανίδης θα προσπαθήσει μαζί με τους ποδοσφαιριστές μας να υλοποιήσουν τους στόχους της ομάδας μας και τα οράματα της Διοίκησης έτσι όπως αρμόζουν και απαιτούν τόσο η ιστορία όσο και ο φίλαθλος κόσμος. Κόουτς καλώς ήρθες στην μεγάλη οικογένεια του ΠΑΟΚ!» αναφέρει το καλωσόρισμα του ΠΑΟΚ.

Σε τέσσερεις ανανεώσεις προχώρησε η διοίκηση του Αλμυρού, αφού κράτησε ποδοσφαιριστές που βοήθησαν στην τελευταία επιτυχημένη χρονιά.

Στην ομάδα του Γαζίου θα συνεχίσουν και τη νέα περίοδο οι Σαράντος Σακλαμάκης, Ηρακλής Απλαδάς, Θανάσης Γεωργίου και Πέτρος Στρατήγης αφού μετά από συζητήσεις με την διοίκηση αποφασίστηκε να συνεχιστεί η συνεργασία των πλευρών.

Ο Αλμυρός επίσης κινείται σε μεταγραφικό επίπεδο και  μετά την μεταγραφή Ζαφείρη και του Λευτέρη Γιαλούση έχει στο στόχαστρο τον Μανώλη Μονιάκη, που  φέτος κατέκτησε το πρωτάθλημα Ρεθύμνου με την ΑΕ Μυλοποτάμου και τον έμπειρο επιθετικό Θανάση Τοπούζη.

Ολοκληρώθηκε και τυπικά η μεταγραφή του Βαγγέλη Δημαράκη στην Δαμάστα. Ο 28χρονος γκολκίπερ  αγωνίστηκε πέρυσι στην ΑΕ Μυλοποτάμου κατακτώντας το πρωτάθλημα με απολογισμό 30 νίκες σε 30 παιχνίδια ενώ την αμέσως προηγούμενη σεζόν ήταν πρωταθλητής και στην Α1 ΕΠΣ Ηρακλείου με τη φανέλα του Γιούχτα.

Ο Γιούχτας ήταν και η πρώτη ομάδα που αγωνίστηκε στην Κρήτη ο Δημαράκης  με καταγωγή από την Κόρινθο στο ντεμπούτο των Αρχανιωτών στην Γ’ Εθνική. Επίσης έχει αγωνιστεί στην Κόρινθο, στον Βύζαντα Μεγάρων και στην Επισκοπή, όπου κατέκτησε με την ομάδα του Ρεθύμνου ένα Κύπελλο ΕΠΣΡ και δύο SuperCup.

Μια ακόμα χρονιά παραμένει στο ρόστερ του Ζαρού ο Μανώλης Καλεμάκης. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός ήταν από τους κορυφαίους την περσινή σεζόν  και η διοίκηση τον κράτησε στο δυναμικό της ομάδας.

Στην απόκτηση του Αλέξανδρου Χαλκιαδάκη προχώρησε ο Ρωμανός. Ο πολύπειρος αμυντικός που έμεινε ελεύθερος από την Δαμάστα  έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στον Έργοτέλη, στον ΠΟΑ, στον Γιούχτα, στον Ηρόδοτο, στον Ρούβα, στην Καλαμάτα, στη Γόρτυνα, στον ΠΑΟΚρουσώνα και στον Απόλλωνα Καλυθίων Ρόδου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει