Εκδήλωση για τα τάματα στην Γκουβερνιώτισσα

Ο θίασος της παράστασης “Ο Κύριος Κοκοδούλης μαθαίνει για την κυκλοφοριακή αγωγή” ταξιδεύει σήμερα  Τετάρτη στον Άγιο Βασίλειο του Δήμου Αρχανών- Αστερουσίων.

Η παράσταση  θα ξεκινήσει στις 8 το απόγευμα στην κεντρική πλατεία του χωριού. Οι μικροί μας φίλοι-ηθοποιοί θα επιχειρήσουν να προβληματίσουν μικρούς και μεγάλους σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφερόμαστε είτε ως οδηγοί είτε ως επιβάτες σε κάποιο όχημα είτε και ως απλοί χρήστες των οδών.

Με κεντρικό σύνθημα “Αγαπώ τη ζωή, σημαίνει ότι τη σέβομαι”, “Αγαπώ την οικογένειά μου, σημαίνει ότι την προστατεύω”, “Οδηγώ, σημαίνει ευθύνη”, οι πρωταγωνιστές – φίλοι μας θα καταδείξουν μέσα από τον ρόλο τους την αξία της ζωής και τον σεβασμό προς τον συνάνθρωπο.

Η συγκεκριμένη θεατρική παράσταση της συγγραφέως Έλενας Δοριάκη διοργανώνεται από τα σωματεία Αστυνομικών του νομού Ηρακλείου υπό την αιγίδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Βασιλείου Δήμου Αρχανών Αστερουσίων.

Η παράσταση οργανώνεται  από την Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Κρήτης, την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ηρακλείου, τη Διεθνή Ένωση Αστυνομικών / Τ.Δ. Ηρακλείου, το Σύλλογο Πολιτικών Υπαλλήλων Κρήτης του Υ.Δ.Τ. και τον Σύνδεσμο   Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας “Ο Τάλως”. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλο τον κόσμο.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει