Στειακάκης: «Δεν έχουμε πάει πίσω με τον Σάμι»

Στο ζήτημα της μη αδειοδότησης της ΠΑΕ Εργοτέλης -και όχι μόνο- αναφέρεται ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Γιώργος Στειακάκης, με ανάρτησή του στα social media, τονίζοντας ότι ο Μάγκετ Σάμι έχει προσφέρει αρκετά στην ομάδα.

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Στειακάκη: «Πρέπει να γνωρίζουν οι φίλοι του Εργοτέλη (γιατί διάφορα γράφονται και λέγονται με αφορμή την μη αδειοδότηση της ΠΑΕ) ότι ο Ερασιτέχνης Εργοτέλης παρακολουθεί στενά τα θέματα της ΠΑΕ, αλλά δεν τη διοικεί ούτε κρατάει το ταμείο της.

Εμείς κάνουμε το καθήκον μας μέσα στα όρια που επιτρέπει ο θεσμικός μας ρόλος. Είμαστε το μητρικό σωματείο αλλά δεν είμαστε ούτε ιδιοκτήτες, ούτε οι χρηματοδότες. Θεώρησα σκόπιμο να τονίσω ότι η αδειοδότηση δεν δόθηκε παρά το ότι δεν υπάρχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές, όπως σε άλλη μου δημοσίευση επεσήμανα.

Και δεν το έγραψα γιατί υπερασπίζομαι τη διοίκηση της ΠΑΕ, αλλά γιατί προκύπτει από δημόσιο έγγραφο που ζήτησα και έλαβα.  Σήμερα ο καθένας μπορεί να πιστεύει ότι ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ θα μπορούσε να είναι κάποιος καλύτερος, πλουσιότερος, συνεπέστερος ή πιο Εργοτελίτης.

Πολύ πιθανόν, αλλά αυτές είναι αναπόδεικτες εικασίες. Εγώ ξέρω ότι αυτός ο ιδιοκτήτης ενδιαφέρθηκε να επενδύσει στον Εργοτέλη τότε, όταν οι όλοι άλλοι είχαμε σηκώσει τα χέρια ψηλά. Και ο Εργοτέλης δεν έχει πάει πίσω μέχρι τώρα.

Μπορούμε πράγματι και αξίζουμε υψηλότερα. Όμως εκτός από την ευχή θα πρέπει όταν χρειάζεται να είναι εκεί οι άνθρωποι που θα τον στηρίξουν. Τέλος, δεν είναι σωστό κάθε φορά που προβάλλει μια άλλη λύση ή πρόταση να μηδενίζουμε τα πάντα και να δαγκώνουμε το χέρι που μας κράτησε όρθιους. Εργοτέλης είμαστε, σοβαροί άνθρωποι».

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει