Δεν γίνεται σχολή προπονητών μπάσκετ στο Ηράκλειο

ΔΕΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ Ο ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ • ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΚΑΣΚ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ

Τους οριστικούς πίνακες με τους εισακτέους αλλά και όσους κόπηκαν στη σχολή προπονητών μπάσκετ εξέδωσε μέσω ανακοίνωσης η Γ.Γ.Α. και ο ΣΕΠΚ. Η Σχολή θα πραγματοποιηθεί τελικά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ λόγω μη συμπλήρωσης του κατώτατου αριθμού συμμετεχόντων η σχολή στο Ηράκλειο, δεν θα πραγματοποιηθε!

Από το Ηράκλειο έχουν δικαίωμα παρακολούθησης της σχολής (είτε σε Αθήνα είτε σε Θεσσσαλονίκη) οι εξής 13:

Δελατόλας Νικόλαος, Βαλαμούτσουνος Λουκάς, Καρλάφτης Εμμανουήλ, Καρλάφτης Σπυρίδωνας, Κουμιανάκης Πέτρος, Λεμπιδάκης Μιχάλης, Παπανικολάου Χρήστος, Πετεινός Ιωάννης, Ράλλης Βασίλειος, Σγουράκης Δημήτριος, Στειακάκης Θεόδωρος, Χαραλαμπάκης Δημήτριος, Χατζηδάκης Παντελεήμων.

Κόπηκαν για διάφορους λόγους οι Κομψέλης Β., Λιόντας Γ., Κουτρούλης Κ., Μαυρόπουλος Χ., Παναγάκης Δ. και Παπαδογιαννάκης Γ.

Η Εθνική Νέων παρουσίασε ένα πολύ άσχημο αγωνιστικό πρόσωπο και ηττήθηκε με το βαρύ 82-54 από τη Γερμανία και αποκλείστηκε από την πρώτη 8άδα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Η Κολωνία είναι τελικά η εκλεκτή της EuroLeague για το Final Four του 2020. Όπως ανακοίνωσε η EuroLeague Basketball, το επόμενο Final Four θα φιλοξενηθεί για πρώτη φορά στην Lanxess Arena της Κολωνίας στις 22 και 24 Μαΐου 2020, ένα στάδιο που άνοιξε τις πύλες του το 2000.

Η Κολωνία θα γίνει αυτομάτως η δεύτερη γερμανική πόλη που θα διοργανώσει Final Four, μετά το Βερολίνο (2009 και 2016).

Θερμό “ευχαριστώ” από την ΕΚΑΣΚ

Όλους όσοι βοήθησαν προκειμένου να διεξαχθεί με απόλυτη επιτυχία το Παγκόσμιο πρωτάθλημα U19 ευχαρίστησε η ΕΚΑΣΚ.

Η διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο από τις 29 Ιουνίου έως 7 Ιουλίου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και η Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης θέλησε να πει δημόσια ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους «αφανείς ήρωές» της.

Η ανακοίνωση:

«Το πιο θερμό ‘’ευχαριστώ’’ εκφράζει η ΕΚΑΣΚ προς όλους όσους βοήθησαν προκειμένου να διεξαχθούν με απόλυτη επιτυχία και ασφάλεια το παγκόσμιο Πρωτάθλημα μπάσκετ U19 της FIBA. Ιδιαιτέρως ευχαριστεί την Περιφέρεια Κρήτης, τον Δήμο Ηρακλείου, την Αστυνομία, το Πανεπιστήμιο Κρήτης, το Χαμόγελο του Παιδιού, το EuromedicaA.E. διαγνωστικό κέντρο, την εθελοντική ομάδα ‘’Φίλιος ΖΕΥΣ’’, τους οδηγούς των λεωφορείων, τους εθελοντές διαιτητές του ΣΥΔΚΑΚ, τους εθελοντές (συνοδοί ομάδων, εθελοντές γηπέδων) και τη σχολή χορού «Φιοράκη», που η συμβολή τους υπήρξε καθοριστική για την επιτυχία της διοργάνωσης».

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει