Ο απόλυτος οδηγός του Ηρακλείου

ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ 

Ο απόλυτος οδηγός του Ηρακλείου «Walk Heraklion City»Ένα ταξίδι στα σοκάκια και τους δρόμους, στους ρυθμούς μιας σύγχρονης και συνάμα παλιάς πόλης, μια αναζήτηση της ψυχαγωγίας και του πολιτισμού.

Αυτός είναι ο οδηγός «Walk Heraklion City» ο οποίος δημιουργήθηκε με πολύ μεράκι και κόπο μέσα από τη συνεργασία της Περιφέρειας Κρήτης, του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου, του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου και του Συνδέσμου Επαγγελματιών Επισιτισμού και Διασκέδασης Νομού Ηρακλείου.

Μέσα από τις σελίδες του νέου και καλαίσθητου οδηγού πόλης, οι επισκέπτες και όχι μόνο, μπορούν να βρουν χρήσιμες πληροφορίες για τη διασκέδαση, τις αγορές τους, τις εναλλακτικές που διαθέτει η πόλη, καθώς και πολλά ακόμα ιδιαιτέρως χρήσιμα στοιχεία για την έξοδο, τον πολιτισμό, τη διαμονή και γενικότερα όλα όσα χρειάζονται κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο Ηράκλειο.

Ο οδηγός δημιουργήθηκε με την επιμέλεια της MKS Διαφημιστική και αποτελεί τον πρώτο πλήρη «οδικό χάρτη» της πόλης, που περιλαμβάνει συγκεντρωμένες τις περισσότερες επιχειρήσεις, αξιοθέατα και προτάσεις που μπορεί να βρει ένας επισκέπτης. Στόχος της έκδοσης είναι να συμβάλει κατ’ αρχάς στην ενημέρωση των επισκεπτών και να αποτελέσει ένα βασικό εργαλείο αξιοποίησης, το οποίο θα εμπλουτίζεται και θα αναδιαμορφώνεται σε ετήσια βάση, ενώ παράλληλα θα ανανεώνεται διαρκώς, πατώντας στο μοντέλο των σύγχρονων διεθνών οδηγών που χρησιμοποιούνται κατά κόρον στο εξωτερικό.

Ο οδηγός «Walk Heraklion City» θα διανέμεται σήμερα  δωρεάν σε κεντρικά σημεία της πόλης, ενώ στη συνέχεια αντίτυπα του θα βρίσκονται σε επιλεγμένα σημεία της πόλης και διάφορες επιχειρήσεις. Σκοπός του οδηγού, σε ένα δεύτερο επίπεδο είναι να ενισχύσει αφενός την επιχειρηματικότητα, αλλά αφετέρου να παρέχει όσο το δυνατόν πληρέστερη ενημέρωση σε μια σειρά από κατηγορίες που μπορεί να ενδιαφέρουν τους συμμετέχοντες.

Ο πήχης συνολικά για την προσπάθεια έχει μπει πολύ ψηλά, αφού μέσα από τη συνεργασία Περιφέρειας, Οργανισμού Λιμένος, Εμπορικού Συλλόγου και Συνδέσμου Επαγγελματιών Επισιτισμού και Διασκέδασης, υπάρχει η προσδοκία να «ανοίξει» ένας ευρύτερος κύκλος συνεργασιών, με στόχο να δημιουργήσει τους απαιτούμενους διαύλους για σειρά στοχευμένων δράσεων.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει