Τριήμερες εκδηλώσεις από τους Σελινιώτες

Την εκδήλωση “Κρήτη -Ήθη-Έθιμα – Κρητική Φιλοξενία” με σκοπό την προβολή της παράδοσης  και του τόπου μας εντός και εκτός της Κρήτης ,οργανώνει η Χορευτική Ομάδα Σελίνου “Όι Σελινιώτες”.

Εμείς ενόψει της οικονομικής κρίσης που περνάει η χώρα μας επιμένουμε στην μετάδοση του πολιτισμού και της παράδοσης μας στέλνοντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας και χαράς στον κόσμο που περνάει δύσκολες ώρες.

Οι φετινές  εκδηλώσεις θα γίνουν 23-24 και 25 Αυγούστου και όπως και πέρυσι θα πραγματοποιηθεί η κεντρική εκδήλωση με τίτλο “Όταν η Κρήτη χορεύει“ το Σάββατο 24 Αυγούστου με χορευτικά και καλλιτέχνες από όλη την Κρήτη, στην προβλήτα του λιμανιού Σκάλα στην Παλαιόχωρα Χανίων   με παρουσιάστρια τη Στέλλα Μανούσακα.

Επίσης θα   γίνει η    γνωστή αναβίωση του έθιμου της κρητικής καντάδας    στις 23 Αυγούστου στην Παλαιόχωρα ενώ στις 25 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί  εκδήλωση με χορευτικά που θα παρουσιάσουν χορούς από όλη την Ελλάδα με τίτλο “Όταν η Κρήτη Συναντάει την Ελλάδα”. Η εκδήλωση γίνεται με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης, της Περιφερειακής Ενότητας Χανιών και του Δήμου Καντάνου -Σελίνου.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει