Πρωτιές για το Ηράκλειο στα τελικά της Κ19

Οι Γιώργος Αναστασάκης και Θοδωρής Μαυρίδης στα αγόρια και οι Γεωργίνα Αντωνακάκη και Ιωάννα Περδικάκη στα κορίτσια, αναδείχθηκαν πρωταθλητές στο τελικό τουρνουά Regional Juniors μπιτς βόλεϊ της κατηγορίας Κ19 που πραγματοποιήθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις «ΑΚΤΗ» στον Καρτερό.

Οι ταλαντούχες ομάδες που αγωνίστηκαν στο τουρνουά, πρόσφεραν όμορφο θέαμα, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική που αναπτύσσει το άθλημα στην Κρήτη.

Στον τελικό των αγοριών οι Αναστασάκης/Μαυρίδης της ΓΕΗ επικράτησαν με 2-0 σετ των Βαρδάντα/Σταυρακάκη. Στην τρίτη θέση βρέθηκαν οι πρωταθλητές του Κ17 Σπιταδάκης/Αστρινάκης, που νίκησαν στον μικρό τελικό με 2-1 τους Παχιαδάκη/Σπινθάκη.

Στα κορίτσια Κ19, οι Αντωνακάκη/Περδικάκη (ΓΕΗ) που εκπροσώπησαν πρόσφατα τη χώρα μας σε Ευρωπαϊκό τουρνουά παίρνοντας την 7η θέση, ξεπέρασαν στον τελικό το εμπόδιο των πρωταθλητριών του τουρνουά Κ17, Ταϊγανίδη/Ρουμπάκη, με 2-0. Την 3η  θέση κατέλαβαν οι Δαβαρία/Εφεντάκη επικρατώντας με 2-0 στον μικρό τελικό των Μασέλη/Καλουτσάκη.

Τα αγόρια που διεκδίκησαν τον τίτλο

Η ΕΣΠΕΚ με ανακοίνωσή της συνεχάρη τους φετινούς πρωταθλητές Κ19 (Αναστασάκη/Μαυρίδη και Αντωνακάκη/Περδικάκη) και Κ17 (Σπιταδάκη/Αστρινάκη και Ταϊγανίδη/Ρουμπάκη) και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στα Final Juniors, που διοργανώνει η Ελληνική Ομοσπονδία το ερχόμενο σαββατοκύριακο στην Πρέβεζα. Επίσης η τοπική Ένωση συνεχάρη όλους του αθλητές/τριες για την αγωνιστικότητα και το ήθος που επέδειξαν στους αγώνες.

Τέλος, η ΕΣΠΕΚ ευχαρίστησε θερμά τον ΔΟΠΑΦΜΑΗ για τη σημαντική συμβολή του στη διοργάνωση των τελικών  τουρνουά Κ17 και Κ19, την εταιρεία Fresh Snacks για τα γεύματα που προσέφερε στους αθλητές, την εταιρεία Cosmos Sport  για τη χορηγία σε αθλητικό υλικό, τους εθελοντές Σαμαρείτες για την παρουσία τους στους αγώνες και όλους όσοι βοήθησαν στη διεξαγωγή των τουρνουά.

Να θυμίσουμε ότι αύριο και την Πέμπτη στον ίδιο χώρο, θα πραγματοποιηθεί το 1ο Μεικτό τουρνουά της κατηγορίας Κ19.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει