ΕΠΙ… ΚΡΗΤΙΚΑ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ καλημέρα. Η ζωή κυλά σε ρυθμούς Δεκαπενταύγουστου. Τα μαγαζιά κλειστά και ο κόσμος στις παραλίες!

ΑΠΟ Δευτέρα στους κανονικούς ρυθμούς και αν…

ΚΑΘΙΣΤΕ πρώτα να περάσει το hangover από τα απανωτά γλέντια, τα ποτά και τα ξενύχτια και τα λέμε.

ΓΙΑ ΝΑ ξεσουρώσουμε θέλει δουλειά πολύ… Αμ πώς; Όταν το ουίσκι και η βότκα -τα εθνικά μας ποτά- έρρεαν άφθονα ήταν καλά, αλλά άντε να γυρίσουμε τώρα στη νηφαλιότητα!

ΣΤΑ μέσα κοινωνικής δικτύωσης γίνεται ακόμα χαμός με τα βίντεο  και τα live από τα γλέντια της κρητικής επαρχίας, από το Παλαίκαστρο μέχρι το Καστέλλι Κισάμου κι εμείς ψάχνουμε να δούμε τους γνωστούς πανηγυριώτες.

ΤΟ ΠΟΛΥ πολύ να πέσουμε σε τίποτα γνωστές φάτσες, εκεί πάνω στο… βομβαρδισμό αναρτήσεων φωτογραφιών και βίντεο από παραλίες, με λουόμενους σ’ ανέμελες τάχα μου στιγμές τους…

ΓΙΑΤΙ τι είναι η ζωή; Μια πόζα και μια ανάρτηση. Άντε κι ένα post και ένα μήνυμα στο inbox, ηχητικό ή γραπτό. Κι ύστερα παραπονιόμαστε που αυτός ο Facebook τα διαβάζει και τα ακούει όλα.

ΚΑΙ ΟΧΙ μόνο, αφού τώρα έχει βάλει πλώρη για το μεγάλο εγχείρημα: να διαβάζει και το μυαλό των χρηστών του, όσων τέλος πάντων έχουν!

ΑΚΡΩΣ επικίνδυνο αυτό για την ιδιωτικότητά μας. Και ας λέει αυτός ο κύριος ότι θα φροντίζει πριν από μας για μας…

ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ να φαίνεται προς τα έξω ότι η ζωή μας είναι σε τάξη, αλλά αυτός ο Facebook θα βλέπει την καρδιά μας που είναι σε αταξία, όπως άδει και η Μποφίλιου…

ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ, λέει, με την Πάρο η Μπελούτσι, όπου έρχεται και ξανάρχεται με τη γοητεία των 55 της χρόνων, περιφέρουσα στις Κυκλάδες.

ΚΙ ΕΓΩ– που ποια είμαι τέλος πάντων;- άμα τα πάρω, θα την λατρέψω την Πάρο! Και στη Νάουσα θα πάω και στις Λεύκες και στην Πούντα για θαλάσσια σπορ, όσο αντέχουν ακόμα τα μακριά πόδια μου…

Ο… Επικρητικός

Μπορεί επίσης να σας αρέσει