ΤΟΠΙΚΟ: ΟΦΑ και Πόρος παίζουν για καλό σκοπό

Α1

Για καλό σκοπό θα αναμετρηθούν σήμερα (6μ.μ.) στο Αρκαλοχώρι, ο ΟΦΑ με τον Πόρο. Τα έσοδα από τον αγώνα θα διατεθούν για την αγορά απινιδωτή που θα τοποθετηθεί στο Δημοτικό Στάδιο Αρκαλοχωρίου. Καλούνται οι φίλαθλοι να στηρίξουν για ακόμη μία φορά την προσπάθεια της ομάδας, τόσο με τη φυσική τους παρουσία στον χώρο του γηπέδου, όσο και με τη συνεισφορά τους», τονίσει η διοίκηση του ΟΦΑ στο κάλεσμά της.

Σπουδαία μεταγραφή για τον Ρωμανό, ο οποίος ενέταξε στο δυναμικό του τον έμπειρο μεσοαμυντικό Ανέστη Κορτσινίδη, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Γιούχτα και έχε προϋπηρεσία σε αρκετές ομάδες της Γ’ Εθνικής.

Μια ακόμα καλή μεταγραφή πραγματοποίησε η Δαμάστα που απέκτησε τον Γιώργο Στρατάκη από τον Γιούχτα. Ο 21χρονος αμυντικός μέσος διακρίνεται τόσο για τις ανασταλτικές όσο και για τις δημιουργικές του ικανότητες.

Νέο φιλικό παιχνίδι για τον Αλμυρό, ο οποίος θα υποδεχθεί σήμερα (6μ.μ.) την ομάδα του Ανθεστίωνα.

Την απόφαση να αναβάλλει το προγραμματισμένο για σήμερα κρητικό γλέντι στην πλατεία του Κρουσώνα, έλαβε το Δ.Σ. του ΠΑΟΚ, λόγω πένθους στο χωριό.

Τον Ανδρέα Κάτελα έκαναν δικό τους οι Γούβες, ενισχύοντας σημαντικά το αριστερό άκρο της άμυνάς τους. Ο έμπειρος παίκτης αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Ρωμανό.

Β’

Με τη φανέλα της Παλιανής θα αγωνιστεί και τη νέα σεζόν ο Μανόλης Βιτσαράς. Μετά από συνάντηση του 23χρονου ποδοσφαιριστή με τον πρόεδρο της ομάδας Δημήτρη Τυράκη, οι δύο πλευρές συμφώνησαν να ανανεώσουν τη συνεργασία τους.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει