ΠΟΡΟΣ: «Ραντεβού με την ιστορία το Σούπερ Καπ»

Σε ρυθμούς Σούπερ Καπ κινείται ο Πόρος, προετοιμαζόμενος για το μεγάλο παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής με τον ΠΟΑ, στο γήπεδο της Δαμάστας.

Με ανακοίνωσή της, η διοίκηση του Πόρου καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να την ενισχύσουν στην προσπάθειά της για την κατάκτηση του πρώτου τροπαίου της σεζόν:

«Άλλο ένα ραντεβού με την ιστορία για την ομάδα μας και από αυτό δεν πρέπει να λείψει κανείς Ποριανός. Καλούμε όλους τους φίλους της ομάδας μας και συνολικά το προάστιο του Πόρου, αλλά και τον φίλαθλο κόσμο του Ηρακλείου να δώσει βροντερό “παρών” και να στηρίξει παίκτες και προπονητή στο πρώτο επίσημο ματς της νέας περιόδου και ιστορικό παράλληλα για τον Α.Ο. Πόρου.

Γίνε “συνοδοί Πόρος” από το ξεκίνημα σε μία χρονιά-πρόκληση για την ομάδα μας που έγραψε και συνεχίζει να γράφει ιστορία με χρυσά γράμματα».

Στο μεταξύ, έπειτα από εισήγηση της Επιτροπής Κυπέλλου ΕΠΣΗ και του προέδρου της Βαγγέλη Πετούση, για τον τελικό του Σούπερ Καπ αποφασίστηκε να μην εκδοθούν εισιτήρια και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τον κόσμο, ώστε να μπορεί να παρακολουθήσει δωρεάν αυτόν τον εναρκτήριο αγώνα-γιορτή για το ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει