Τι είδε ο Σίμος στο φιλικό με τον Πλατανιά

ΑΝΕΤΟΙΜΟΙ ΟΙ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗΣ-ΣΤΑΪΚΟΣ, ΕΓΓΥΗΣΗ Ο ΓΟΥΑΛΙ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΦΕΡΕΙΡΑ

Η ήττα είναι το τελευταίο πράγμα που ενδιέφερε τον Γιώργο Σίμο από το φιλικό με τον Πλατανιά. Το πρώτο από τα δυο τεστ με την ομάδα των Χανίων ήταν χρήσιμο για τον προπονητή του ΟΦΗ που είδε αυτά που ήθελε ενόψει και του αγώνα που ακολουθεί με τον Παναιτωλικό για το πρωτάθλημα το μεθεπόμενο Σάβββατο 14 Σεπτεμβρίου.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ έδωσε χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έχουν παίξει πολύ ή καθόλου στο πρωτάθλημα και έβγαλε τα συμπεράσματα του. Αυτός που τον ικανοποίησε περισσότερο ήταν ο Όσκαρ Γουάλι που έδειξε ότι είναι έτοιμος αν χρειαστεί να υπερασπιστεί την εστία.

Ο Ισπανός αγωνίστηκε για πρώτη φορά από την στιγμή που ήρθε στο Ηράκλειο και έκλεψε τις εντυπώσεις με την παρουσία του και τον τρόπο με τον οποίο στάθηκε κάτω από τα δοκάρια. Σε αντίθεση με τον Γουάλι οι υπόλοιποι παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν στο α΄ μέρος δεν έκαναν το κάτι παραπάνω για να ξεχωρίσουν.

Ιδιαίτερος προβληματισμός υπάρχει για την συνεχιζόμενη κάμψη του Φερέιρα αλλά και από το νέο τραυματισμό του.

Στον ΟΦΗ πιστεύουν πολύ στο νεαρό Βραζιλιάνο ο οποίος ωστόσο δεν ξεκίνησε καθόλου καλά φέτος, έχασε την θέση του στην ενδεκάδα, ενώ είναι και επιρρεπής στους τραυματισμούς. Ο Φερέιρα αποχώρησε από το φιλικό με ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και η κατάσταση του θα εκτιμηθεί με την ανησυχία πάντως να είναι έκδηλη στους ανθρώπους της ομάδας.

Σε ό,τι αφορά τους Κουτρουμπή, Στάικο φάνηκαν ανέτοιμοι, ιδιαίτερα ο πρώτος, ο οποίος μπήκε αλλαγή στο 83΄. Προφανώς ο έμπειρος παίκτης δεν μπορεί να αγωνιστεί για περισσότερη ώρα και η προσαρμογή του θα γίνεται σταδιακά μιας και έχει πάνω από τέσσερις μήνες να παίξει ποδόσφαιρο. Χρόνο θα χρειαστεί και ο Στάικος που έδειξε πάντως να βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση.

Ο ΟΦΗ έχει μπροστά του άλλο ένα φιλικό με τον Πλατανιά το Σάββατο στο Παγκρήτιο, όπου δεν αποκλείεται σε αυτό ο Σίμος να παρουσιάσει τουλάχιστον για ένα ημίχρονο την ενδεκάδα που έχει στο μυαλό του για το ματς με τον Παναιτωλικό.

Πολλά θα εξαρτηθούν και από την πορεία των τραυματιών Γιαννούλη, Κοροβέση με τον πρώτο να μην έχει τελικά όπως φάνηκε στην αρχή κάποιο σοβαρό πρόβλημα και τον δεύτερο να έχει ξεκινήσει προπονήσεις.

Αν αυτοί οι δυο είναι έτοιμοι τότε δεν αναμένονται αλλαγές στο αρχικό σχήμα διαφορετικά σε περίπτωση που ο Γιαννούλης δεν προλάβει τότε το πιθανότερο είναι να δούμε τον Μαρινάκη να αγωνίζεται ως παρτενέρ του Νάστου στο κέντρο της άμυνας και τον Μπράουν στην δεξιά πλευρά της άμυνας.

Την ίδια ώρα με την προετοιμασία συνεχίζεται και η αναζήτηση για την κάλυψη του κενού στο κέντρο της άμυνας με τον ΟΦΗ να ψάχνει για ένα τουλάχιστον παίκτη.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει