ΣΥΔΚΑΚ: Δόθηκαν οδηγίες στους διαιτητές για τα νέα πρωταθλήματα

ΣΤΗ Γ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ 

Ενόψει της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου, πραγματοποιήθηκεο καθιερωμένος αγιασμός και η ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο κ. Γιακουμάκης Γιώργος εκπρόσωπος του υφυπουργού αθλητισμού κ. Αυγενάκη, η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.ΚΑ.Σ.Κ., η δημοσιογράφος Άγα Ειρήνη που κάλυψε την εκδήλωση και με φωτογραφικό υλικό και το σύνολο των ενεργών και μη ενεργών διαιτητών του Συνδέσμου μας.

Μετά τον αγιασμό, ξεκίνησε η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου, πραγματοποιήθηκε ο Οικονομικός και Διοικητικός Απολογισμός για το επερχόμενο έτος και τέθηκαν οι στόχοι για την επόμενη αγωνιστή περίοδο. Τέλος, δόθηκαν οδηγίες στους ενεργούς διαιτητές για τα νέα πρωταθλήματα.

“Μετά το πέρας της εκδήλωσης, οι παρευρισκόμενοι δείπνησαν στον πλούσιο μπουφέ, προσφορά του μέλους του Συνδέσμου κας Νικολιδάκη Θεοδώρας και της οικογενειακής της επιχείρησης «Το Χωριάτικο», δίνοντας την ευκαιρία να γίνουν όλοι μαζί μία παρέα σε μια πιο χαλαρή διάθεση”, αναφέρει ανακοίνωση του ΣΥΔΚΑΚ.

ΣΥΔΚΑΚ:  Οι διαιτητές που συμμετείχαν στο φιλικό
Οι διαιτητές που συμμετείχαν στο φιλικό

Συγχαρητήρια στο Αρκαλοχώρι

Τα μέλη του Δ.Σ. αλλά και το σύνολο των διαιτητών – μελών του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης αισθάνονται την ανάγκη να συγχαρούν θερμά τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αρκαλοχωρίου σε συνεργασία με τον ΑΣΑ Αναγέννηση για την πρωτοβουλία να διοργανώσει τον φιλικό αγώνα μεταξύ των Βετεράνων Ηρακλείου και των Παλαίμαχων Αρκαλοχωρίου, στη μνήμη του προπονητή Νικόλαου Γαλυφιανάκη.

Μέσα από τέτοιες διοργανώσεις δίνεται η ευκαιρία να τιμηθούν πρόσωπα που έχουν προσφέρει τα μέγιστα στο μπάσκετ και υπήρξαν πιστοί «στρατιώτες» του αθλήματος.

Σε ένα εξαιρετικά συγκινησιακό κλίμα δόθηκε η ευκαιρία όλοι οι βετεράνοι παίκτες του Ηρακλείου αλλά και οι παλαίμαχοι Αρκαλοχωρίου να αναβιώσουν τις μνήμες τους μέσα από το όμορφο ταξίδι τους στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης.

Με τις δράσεις αυτές, οι νέοι του Αρκαλοχωρίου και της ευρύτερης περιοχής, έχουν τη δυνατότητα να έρθουν πιο κοντά στο άθλημα, αλλά και στους ανθρώπους που το υπηρέτησαν επί σειρά ετών.

“Ήταν χαρά μας που συμμετείχαμε ενεργά στην εκδήλωση αυτή, με την εθελοντική συμμετοχή τριών παλαίμαχων διαιτητών – μελών του Συνδέσμου μας, των κκ. Μπορμπαντωνάκη Γιώργο, Λαμπράκη Άρη αλλά και του προέδρου του Συνδέσμου μας κ. Μαχαιριανάκη Μιχάλη, με καταγωγή και των τριών από το Αρκαλοχώρι.

Τέτοιες ενέργειες, προάγουν γενικότερα το άθλημα της καλαθοσφαίρισης κι ελπίζουμε να μας δοθεί η ευκαιρία να συμμετέχουμε σε ανάλογες εκδηλώσεις στο μέλλον.

Ο Σύνδεσμός μας θα είναι πάντα στη διάθεσή σας, πρόθυμος να βοηθήσει και να παράσχει οποιαδήποτε αρωγή ζητηθεί γι’ αντίστοιχες εκδηλώσεις”, τονίζεται στην ανακοίνωση.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει