Μάνος και Τσιλιανίδης «καθάρισαν» 3-1 τον Παναιτωλικό

Το καλύτερο ποδαρικό έκανε στο γήπεδο του ο ΟΦΗ κερδίζοντας με 3-1 τον Παναιτωλικό, δίκαια έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι και βρέθηκε στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας σε αντίθεση με τους Αγρινιώτες που παρέμειναν χωρίς βαθμό.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μέτριο ποιοτικά με τον Παναιτωλικό να μείνει με 10 από το 29΄ λόγω της αποβολής του Μιμίτο με απευθείας κόκκινη για σκληρό μαρκάρισμα στον Νέιρα. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ ανέβασε στροφές και πέτυχε  δύο γρήγορα γκολ. Αρχικά στο 54’ ο Σεμέδο με σουτ ανάγκασε τον Κνετ να διώξει, όμως ο Τσιλιανίδης πήρε το ριμπάουντ και με κοντινό σουτ έκανε το 1-0.

Στο 61’  έγινε το 2-0 όταν ο Μάνος πήρε  την ασίστ του Νέιρα και  πλάσαρε ιδανικά τον Κνετ. Και ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς είχε τελειώσει, οι φιλοξενούμενοι  μείωσαν στο 69΄και ξαναμπήκαν στο ματς όταν από σέντρα του Αριγίμπι, ο Μοράρ με σουτ έκανε το 2-1.

Στο 77’ είχαμε αναγκαστική αλλαγή για τον Παναιτωλικό με τον Κνετ να δέχεται την μπάλα στο πρόσωπο από σουτ του Ναμπί, και  να αντικαθίσταται από τον Γιαννακόπουλο. Ο ΟΦΗ καθάρισε  το ματς στο 85’ με το δεύτερο γκολ του Τσιλιανίδη που νίκησε με το αριστερό τον Γιαννακόπουλο διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

Τσιλιανιδης, Μάνος, Μεγιάδο ήταν οι κορυφαίοι του ΟΦΗ ενώ από τον Παναιτωλικό ξεχώρισαν οι Αριγκίμπι, Μπάλπμι, Λουσέρο.

Πολύ καλή η διαιτησία του Καραντώνης (Ημαθίας) ΟΦΗ: Σωτηρίου, Μαρινάκης, Νάστος, Γιαννούλης, Κοροβέσης (34’ λ.τ. Μπράουν), Νέιρα, Μεγιάδο, Τσιλιανίδης, Ναμπί (81’ Σακόρ), Σεμέδο, Μάνος (88’ Φιγκερέιδο).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κνετ (79’ λ.τ. Γιαννακόπουλος), Σανιά, Μαλής, Γιοβάνοβιτς, Λουτσιάνο, Ντάλσιο, Λουσέρο, Ντίαζ, Μιμίτο, Ντουάρτε (60’ Μοράρ), Μπαϊροβιτς (46’ Αριγίμπι).

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει