Ο Καβουσανός του ΟΦΗ στον Απόλλωνα Σμύρνης

ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΟΜΑΔΑ Ο ΝΕΑΡΟΣ ΠΟΛΙΣΤΑΣ

Την ενίσχυσή του με νεαρούς σε ηλικία παίκτες που αναμένεται να αποτελέσουν τον κορμό στα επόμενα χρόνια ανακοίνωσε ο Απόλλων Σμύρνης. Η ομάδα του Γιάννη Κατρουζανάκη απέκτησε πολίστες που θα αγωνιστούν φέτος στα ηλικιακά πρωταθλήματα, ενώ θα έχουν και ευκαιρίες να παίξουν στην Α1 Ανδρών.

Μεταξύ αυτών που απέκτησε είναι και ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ Βασίλης Καβουσανός ο οποίος θα πάρει μέρος και στο τουρνουά του Συνδέσμου Ελλήνων Διαιτητών Πόλο 19-22/9 στην Αθήνα.

Ο Καβουσανός, λοιπόν, μετά από 10 χρόνια στον ΟΦΗ όπου έμαθε το άθλημα και το αγάπησε μετακόμισε στην Αθήνα και με αφορμή τη μεταγραφή του σε ομάδα της Α1 μας έστειλε και δημοσιεύουμε την εξής επιστολή που απευθύνεται στον ΟΦΗ, στους πρώην συμπαίκτες του, παράγοντες και προπονητές. Αναλυτικά:

“Θέλω να ευχαριστήσω την πρώην ομάδα μου  Ερασιτέχνη ΟΦΗ τμήμα υδατοσφαίρισης τους προπονητές – συμπαίκτες –Διοίκηση για όλα αυτά που έμαθα και έζησα τα δέκα (10) αυτά χρόνια που ήμουν στην οικογένεια τους, και ήταν πάρα πολλά με αποκορύφωμα  την πιο μεγάλη στιγμή του συλλόγου,  την άνοδο στην Α1 Εθνική κατηγορία (2017-2018) όπου και είχα την τύχη να αγωνιστώ.

Οι εμπειρίες πολλές με χαρές και λύπες, αλλά και με πάθος σε αυτό που κάνω ώστε να ξεπερνάω όλες τις δυσκολίες για να υπάρχει επόμενη ημέρα.

Ευχαριστώντας τους προπονητές που δούλεψα μαζί τους όλα αυτά τα χρόνια, να επισημάνω, ότι από τον κάθε ένα από αυτούς  έμαθα τόσα πολλά πράγματα,  όχι μόνο για το άθλημα της υδατοσφαίρισης αλλά και για την καθημερινότητα της ζωής μου γενικότερα.

Σε αυτό που θέλω να σταθώ λίγο παραπάνω είναι η τύχη και κατά συνέπεια η ευκαιρία να δουλέψω τα τρία τελευταία χρόνια υπό τις οδηγίες του κ. Βολτυράκη,  και σε συνδυασμό με την σκληρή δουλειά να φτάσω σε ένα  καλό επίπεδο για να επιχειρήσω το επόμενο βήμα στην αθλητική μου σταδιοδρομία.

Θεωρώ ότι είμαι από τους τυχερούς αθλητές που ξεκινώντας το άθλημα της υδατοσφαίρισης σε πολύ μικρή ηλικία είχα την τύχη να είμαι μέλος μίας ομάδος που είχε στις τάξεις της αθλητές με ήθος και προσωπικότητα, αγαπώντας αυτή την ομάδα, και που είχαν την διάθεση να βοηθήσουν με κάθε τρόπο και κάθε στιγμή τα νέα παιδιά και αυτό έκαναν.

Όλους εσάς  σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου, που από παιδί με κάνατε έφηβο, και άνδρα, και μου δώσατε την ώθηση να διεκδικήσω την ευκαιρία να προσπαθήσω να κάνω πράξη τα όνειρα μου.

Τέλος θα πρέπει να ευχαριστήσω την Διοίκηση του Ερασιτέχνη  Ο.Φ.Η  τον Γενικό Γραμματέα κ. Σπυριδάκη Παναγιώτη  για την συμπαράσταση και την βοήθεια (σαν να ήμουν δικό του παιδί,) ακόμα τα μέλη του τμήματος Υδατοσφαίρισης της ομάδος κ. Σπαγουλάκη Μιχάλη και κ. Σπαγουλάκη Γιώργο, και κ. Σπυριδάκη Γιώργο,  ανθρώπους που ήταν καθημερινά κοντά μου όλα αυτά τα χρόνια για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου.

Τελειώνοντας να ευχηθώ σε όλους υγεία,  καλή αγωνιστική χρονιά και να ξαναβρεθεί η ομάδα εκεί που της αξίζει”.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει