Ενίσχυση στα γκολπόστ με Παπαδόπουλο για Πόρο

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ «Π»-ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ

Με τον 31χρονο Παναγιώτη Παπαδόπουλο θα καλύψει το κενό στο τέρμα μετά τον τραυματισμό του Ζαφείρη ο Πόρος επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ της «Π» της Τρίτης ότι η ομάδα θα κινηθεί για την απόκτηση τερματοφύλακα.

Οι νεοφώτιστοι προχώρησαν σε συμφωνία με τον έμπειρο πορτιέρο ο οποίος θα υπερασπιστεί φέτος την εστία τους στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής ενώ δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσουν μια ακόμα κίνηση για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής με γνωστό Καμερουνέζο ποδοσφαιριστή που ίσως να βρίσκεται μέχρι αύριο στο Ηράκλειο.

Ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος γεννήθηκε στις 2 Απριλίου 1988 στη Λυδία Καβάλας. Την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 έπαιξε στην Α’ Εθνική Σλοβενίας με τη φανέλα της ΝΚ Ανκαράν, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε με τη φανέλα της ΑΟ Σελλάνων στη Γ’ Εθνική.

Ο Παπαδόπουλος μετρά 31 συμμετοχές στη Β’ Εθνική με Ηρακλή, Φωστήρα, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Ζάκυνθο και Τρίκαλα και πάνω από 30 ακόμα στη Γ’ Εθνική με ΠΑΣ Πρέβεζα, Μακεδονικό, Τηλυκράτη Λευκάδας, Βατανιακό Κατερίνης και ΑΟ Σελλάνων. Επίσης, μετρά στην καριέρα του και 8 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδος.

Ο Παπαδόπουλος υπέγραψε και έκανε χθες την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει