Στην ισοπαλία νίκησε… ο Πόρος

ΑΝΤΕΞΕ ΜΕ 10 ΑΠΟ ΤΟ 23΄ ΚΑΙ ΜΕ 9 ΑΠΟ ΤΟ 60 ΚΑΙ ΠΗΡΕ 1-1 ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΑ

Ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε το χθεσινό παιχνίδι στο Μαρτινέγκο ανάμεσα στον Πόρο και τον ΠΟΑ αλλά οι τυπικά γηπεδούχοι βγήκαν…νικητές καθώς από το 60΄αγωνίζονταν με 9 παίκτες και κατάφεραν να κρατήσουν το αποτέλεσμα.

Το τελικό αποτέλεσμα είναι δίκαιο με τον Πόρο να κάνει κατάθεση ψυχής και να παίρνει κατά κάποιο τρόπο την ρεβάνς για την ήττα του στον τελικό του Σούπερ Καπ και τον ΠΟΑ να μένει για 2η αγωνιστική χωρίς νίκη και με το αποτέλεσμα αυτό να μοιάζει με ήττα για τους Ατσαλενιώτες.

Η ομάδα του Πόρου ξεκίνησε το ματς με γκολ αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη αφού αρχικά έμεινε με 10 και στην συνέχεια με 9 παίκτες και δέχθηκε μεγάλη πίεση από τους πράσινους.

Η πρώτη αποβολή ήρθε στο 23′ με τον Λουμπάκη να δέχεται την απευθείας κόκκινη κάρτα του Γεωργόπουλου και να αφήνει την ομάδα του με 10 παίκτες. Η δεύτερη στο 60 ήταν για τον Τριανταφυλλίδη (δεύτερη κίτρινη) με τους ανθρώπους του Πόρου να διαμαρτύρονται για τις αποφάσεις του διαιτητή.

 

Ξεκίνημα με γκολ

Το παιχνίδι ξεκίνησε με γκολ στο 9’ για τον Πόρο μετά από πέναλτι που κέρδισε ο Μεταξάκης που ανατράπηκε από τον Γιαλυτάκη και ο Μαραθιανός έκανε το 1-0.

Πέναλτι ζήτησε και ο ΠΟΑ σε ανατροπή του Καϊμακαμούδη στο 12΄ μέσα στην περιοχή, αλλά ο διαιτητής έδωσε συνέχεια.

Στο 23′ είχαμε την κόκκινη κάρτα για τον Λουμπάκη που ανέκοψε τον Λέκκα και ο διαιτητής θεώρησε ότι έβγαινε σε πλεονεκτική θέση απέναντι στον Χρήστου.

Η αλλαγή αυτή ανάγκασε τον Τιτομιχελάκη να κάνει την πρώτη του αλλαγή στο 30΄περνώντας τον Δαμιανάκη στη θέση του Τορομανίδη.

Η ισοφάριση για τον ΠΟΑ ήρθε επίσης με πέναλτι στο 44΄ σε ανατροπή του Σαμουηλίδη από τον Δαμιανάκη. Ο Καϊμακαμούδης που ανέλαβε την εκτέλεση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. Ο ΠΟΑ μπήκε στην επανάληψη για να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα και στο 48′ ο Nικολί που είχε περάσει μόλις στο παιχνίδι σούταρε αλλά ο Χρήστου απέκρουσε. Στο 60′ ήρθε και η δεύτερη αποβολή για τον Πόρο με τον Τριανταφυλλίδη (δεύτερη κίτρινη).

Παρά το αριθμητικό του μειονέκτημα ο Πόρος είχε δυο λεπτά αργότερα (62΄) την ευκαιρία να σκοράρει με τον Μεταξάκη αλλά την έχασε.

Ο ΠΟΑ από την πλευρά του έδειχνε αδύναμος να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό του πλεονέκτημα καθώς οι παίκτες του Πόρου δεν άφηναν τίποτα να περάσει παίζοντας με περίσσιο πάθος.

Στο 83′ ο Καϊμακαμούδης έκανε την κεφαλιά για να αποκρούσει ο Χρήστου στην τελευταία ευκαιρία των «πρασίνων».

Πολλά παράπονα έχουν οι δυο ομάδες και κυρίως ο Πόρος για την διαιτησία του Γεωργόπουλου (Χανίων).

ΠΟΡΟΣ: Χρήστου, Καρβελλάς (73′ Xατζησεβαστός), Μαυροειδής, Λουμπάκης, Σηφάκης, Μαγάκης, Πήλιος (46′ Τριανταφυλλίδης), Χρηστάκης (30′ Δαμιανάκης), Μαραθιανός, Τορομανίδης , Μεταξάκης (64′ Σπηλιώτης).

ΠΟΑ: Μανουσάκης, Γιαλυτάκης (59′ Χατζηανδρέου), Πλουσής, Χαμαλάκης, Ξυλούρης, Σαμουηλίδης (73′ Ρωμανάκης), Λέκκας, Καϊμακαμούδης, Κερμενίδης, Τζουανάκης (46′ Νικολί), Πετράκης (85′ Μανουσάκης).

 

Τιτομιχελάκης: «Είναι σαν να κερδίσαμε…»

Στο πάθος  που έβγαλαν οι παίκτες του παίζοντας με αριθμητικό μειονέκτημα για μεγάλο μέρος του αγώνα στάθηκε ο Λεωνίδας Τιτομιχελάκης και τόνισε ότι η ομάδα του είναι σαν να πήρε τη νίκη. «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς όπως εξελίχθηκε. Παίξαμε για σχεδόν 70 λεπτά με δέκα παίκτες και μετά ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα με εννέα παίκτες.

Ήταν πολύ μεγάλη η κούραση και χρειάστηκε να γίνουν αναγκαστικές αλλαγές. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί ήταν παλικάρια και είναι σαν να κερδίσαμε». Ο Μανώλης Σκύβαλος από την άλλη πλευρά ήταν απογοητευμένος που η ομάδα του δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα.

Ο προπονητής του ΠΟΑ επισήμανε: «Σήμερα δεν ήμασταν πολύ καλοί, μπήκαμε πολύ νωθρά στο ματς, από εκεί και πέρα στη συνέχεια λίγο ισορροπήσαμε το ματς και βγάλαμε κάποιες φάσεις, αλλά σε καμία περίπτωση δεν εκμεταλλευτήκαμε το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχαμε απέναντι στην ομάδα του Πόρου που τα παιδιά του έδειξαν ψυχισμό και κράτησαν το αποτέλεσμα.

Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, όμως τώρα πρέπει να δούμε τα λάθη μας, να δουλέψουμε πάνω σε αυτά, για να πάμε παρακάτω.  Το δύσκολο στο ποδόσφαιρο είναι να δημιουργήσεις. Το να κάνεις άμυνα έστω και με παίκτη λιγότερο είναι πάντα πιο εύκολο. Εμείς δεν είχαμε καθαρό μυαλό και δεν κάναμε αυτά που είπαμε στα αποδυτήρια. Είχαμε πει να πάμε το παιχνίδι από τα πλάγια, να έχουμε υπομονή, αλλά αυτό δεν έγινε σε καμία περίπτωση».

 

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ

12η αγωνιστική

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΟΜΑΔΑ ΑΓ. Β. ΓΚΟΛ
1) Ηρόδοτος 2 6 2-0
2) Επισκοπή 2 4 5-4
3) Γιούχτας 1 3 3-1
– ΑΟΑΝ 2 3 4-4
– Ρεθυμνιακός 2 3 3-2
6. Πανακρωτηριακός2 1 2-3
7. ΠΟΑ 2 1 3-4
– Πόρος 1 1 1-1
9) ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ 2 0 2-6

 

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (2ή αγ.)

Επισκοπή-Πανακρωτηριακός 2-2
Πόρος-ΠΟΑ     1-1
ΑΟΑΝ-ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ     3-1
Ηρόδοτος-Ρεθυμνιακός    1-0
Ρεπό: Γιούχτας

 

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ

ΠΟΑ-Πανακρωτηριακός

Γιούχτας-Πόρος

Ρεθυμνιακός-Επισκοπή

ΑΟΑΝ-Ηρόδοτος

Ρεπό: ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει