“Βόμβα” Πόρου για το “Ικάριο”!

ΕΜΦΑΝΙΣΕ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΧΡΗΣΤΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ

Επίσημο έγγραφο του Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου που εμφανίστηκε στη “Διαύγεια” στις 30 Μαΐου του 2018 και παρουσιάζει χρήστη του προπονητηρίου “Ικαρίου” τον Πόρο, εμφάνισε κατά την παρουσίαση των χορηγών και των εμφανίσεων του συλλόγου ο πρόεδρος του συλλόγου Γιάννης Ασσαργιωτάκης.

Ωστόσο αν και θα μπορούσε κάλλιστα να επωφεληθεί της υπέρ της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου η διοίκηση του Πόρου, εκείνη δεν χρησιμοποίησε ποτέ το συγκεκριμένο έγγραφο, θέλοντας όπως ανέφεραν οι άνθρωποι της ομάδας  σύμμαχό της και όχι απέναντί της τη γειτονική ομάδα του Ποσειδώνα στο δικαίωμα των δύο συλλόγων για άθληση.

Επίσημο έγγραφο του Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου που εμφανίστηκε στη “Διαύγεια” στις 30 Μαΐου του 2018 και παρουσιάζει χρήστη του προπονητηρίου “Ικαρίου” τον Πόρο

Κατά τ’ άλλα από την παρουσίαση της ομάδας και των χορηγών ξεχώρισαν αυτά που ανέφερε ο πρόεδρος του Πόρου κ. Ασσαργιωτάκης ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων:

“Τα όνειρα δεν τελειώνουν ποτέ, αθλητισμός σημαίνει πρωταθλητισμός, στο γήπεδο η ιστορία δεν παίζει μπάλα, πρώτη φορά σε ομάδα Εθνικής κατηγορίας ο πρόεδρος και οι βασικοί χορηγοί της φανέλας είναι συμμαθητές από το νηπιαγωγείο, δεν μου αρέσει η δεύτερη θέση, η ΦΙΦΑ και η ΟΥΕΦΑ ζητάνε ομάδες σαν τον Πόρο που δεν χρωστάνε, δεν ζητάνε χρήματα και επενδύουν μόνοι τους στις ομάδες τους, όσο αναρωτιούνται παράγοντες και φίλαθλοι ποιος είναι ο Πόρος τόσο πιο πολύ μας γιγαντώνουν και μας δυναμώνουν, ίσως σταματήσουμε όταν σταματήσουν να ρωτάνε και να αναρωτιούνται ποιος είναι ο Πόρος”, ήταν μερικές από τις πολλές ατάκες του προέδρου Γιάννη Ασσαργιωτάκη.

Ο προπονητής Λεωνίδας Τιτομιχελάκης αναφέρθηκε στο αγωνιστικό κομμάτι και όχι μόνο. “Δημιουργήσαμε μια νεανική ομάδα που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο, της έχω εμπιστοσυνη και θα πάει πάρα πολύ καλά. Ήδη έχουμε γίνει οικογένεια. Είναι πολύ σημαντικό αυτό που γίνεται απόψε, έχουμε οργανωθεί σε όλους τους τομείς”.

Ο αρχηγός του Πόρου Μιχάλης Μαγάκης δεν έκρυψε τη χαρά του αλλά και τη συγκίνησή του που φοράει τη φανέλα αλλά και το περιβραχιόνιο αυτής της ομαδας. “Είμαι ευτυχισμένος που ήρθα σ’ ένα σωματείο με τέτοια οργάνωση και που γνώρισα αυτό τον πρόεδρο. Από την αρχή ο κ. Ασσαργιωτάκης είχε όραμα για την ομάδα, τον πέρασα για τρελό, δεν τον πίστεψα στην αρχή και όμως δικαιώθηκε στην πορεία”.

Ο ιδιοκτήτης του “TEAM SPORTS CENTER” Γιάννης Κοντάκης (αποκλειστικός προμηθευτής ένδυσης και αξεσουάρ της ομάδας του Πόρου εδώ και τέσσερα χρόνια) μίλησε για τη φετινή συνεργασία με την παγκοσμίου φήμης ιταλική εταιρεία “Robe di Kappa”.

Στη συνέχεια παρουσίασε τις τρεις εμφανίσεις του Πόρου για την καινούργια σεζόν. Τη ρουά τιρκουάζ με μαύρες λεπτομέρειες (θυμίζει Νάπολι), την κόκκινη με λευκές λεπτομέρειες (θυμίζει Μονακό) και τη λευκή με μαύρες λεπτομέρειες (θυμίζει ΟΦΗ).

Ενώ η υπεύθυνη μάρκετινγκ Κατερίνα Αρβανιτάκη ευχαρίστησε έναν-έναν τους χορηγούς μικρούς και μεγάλους μέσα σε χειροκροτήματα.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει