Αύξησε τη διαφορά στην κορυφή η Δαμάστα

ΚΕΡΔΙΣΕ 2-1 ΤΗ ΜΙΝΩΙΚΗ ΚΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ 4Χ4-«ΛΕΥΚΗ» ΙΣΟΠΑΛΙΑ Ο ΑΛΜΥΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΡΩΜΑΝΟ-ΠΡΩΤΑ «ΤΡΙΠΟΝΤΑ» ΓΙΑ ΜΟΙΡΕΣ ΚΑΙ ΓΟΡΤΥΝΑ

Η Δαμάστα έκανε το 4 στα 4 στην Α1 κι όχι μόνο παρέμεινε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά αύξησε και τη διαφορά στους τρεις βαθμούς από τους διώκτες της. Οι πρωτοπόροι κέρδισαν με 2-1 τη Μινωική ενώ στη δεύτερη θέση βρίσκονται ο ΠΑΝΟΜ και ο Ζαρός, μετά τις νίκες που πέτυχαν επί του ΑΟΤ και του Ανθεστίωνα με το ίδιο σκορ (2-1).

Ο φιλόδοξος Αλμυρός δεν κατάφερε να νικήσει τον Ρωμανό (0-0) και υποχώρησε στην 4η θέση ενώ τα πρώτα τους «τρίποντα» πανηγύρισαν οι Μοίρες και η Γόρτυνα.

ΔΑΜΑΣΤΑ-ΜΙΝΩΙΚΗ 2-1

Σε ακόμα ένα παιχνίδι η Δαμάστα έδειξε χαρακτήρα και έχοντας την ουσία, κέρδισε με 2-1 τη Μινωική. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 23΄, μετά από ατομική προσπάθεια του Τζουβάρα και πλασέ του Καστελλιανάκη. Το 2-0 έγινε με την έναρξη της επανάληψης, όταν ο Ρουμπάκης εκμεταλλεύτηκε αδράνεια στην άμυνα της Μινωικής και με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν για το τελικό 2-1 στο 79΄με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καραντινάκη.

Διαιτητής ήταν ο κ. Ταμπουρατζής.

ΔΑΜΑΣΤΑ: Δημαράκης, Κεφαλούκος, Αποστολάκης, Παπαδομιχελάκης, Χαρίτος, Τζουβάρας, Αριστεινίδης (77′ Γεωργαλάς), Ρουμπάκης (67′ Γιαλιτάκης), Καστελλιανάκης (92′ Βερούσι ), Μαρκάκης, Αναστασιάδης.

ΜΙΝΩΙΚΗ: Αμπατζής, Τσαμπουράκης, Χατζηδημητρίου, Στεφανής, Βαρδονικολάκης (68′ Καμαράτος), Ρουμελιώτης, Καρούζος, Καραντινάκης, Καστελλιανάκης (87′ Ροδίτης), Νικηταράς (77′ Χριστάκης), Αστυρακάκης (64′ Σταυρουλάκης).

ΑΟΤ-ΠΑΝΟΜ 1-2

Με ανατροπή πέρασε από το Τυμπάκι ο ΠΑΝΟΜ, κερδίζοντας με 2-1 τον τοπικό ΑΟΤ και επέστρεψε στις επιτυχίες. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 35΄με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Παπαδάκη Γ. Στο 59΄οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με πέναλτι του Μυλωνά. Στο 71΄η ομάδα των Μαλίων έκανε την ανατροπή με πλασέ του Συσκάκη.

Διαιτητής ήταν ο κ. Ζαφείρης, από τον οποίο έχει πολλά παράπονα ο ΑΟΤ.

ΑΟΤ: Χαραλαμπάκης, Σκαντζάκης, Χαλκιαδάκης, Παπαδάκης Στ., Παπαδομανωλάκης, Κουτεντάκης, Τριάντης, Ντόκο, Παπαδάκης Γ., Ντισπυράκης, Σκουτέλης.

ΠΑΝΟΜ: Ζαχαριουδάκης, Τζιράκης, Μηλάκης, Νικόλι, Μπιτζανάκης, Δαριβιανάκης, Κεφαλούκος, Τζανάκης, Συσκάκης (79′ Μαυρίδης), Μυλωνάς, Λυδάκης

ΖΑΡΟΣ-ΑΝΘΕΣΤΙΩΝ 2-1

Τρίτη συνεχόμενη νίκη για τον Ζαρό, ο οποίος νίκησε με 2-1 τον Ανθεστίωνα. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 19΄με πλασέ του Θεοδωράκη. Ο Ζαρός αντέδρασε και ισοφάρισε στο 45΄με πλασέ του Κοζορώνη. Το γκολ της νίκης για την ομάδα της Μεσσαράς, ήρθε στο 75΄με σουτ του Χριστοφοράκη.

Διαιτητής ήταν ο κ. Πατεμτζής.

ΖΑΡΟΣ: Χατζηδάκης, Ανδρεαδάκης, Γκλεζάκος, Καραμανιτάκης (60′ Κούπε), Καλεμάκης, Φραγκιαδουλάκης, Μόντι, Χριστοφοράκης (78′ Μητρόπουλος), Κοζορώνης (80′ Κόκκινος), Παραθύρας, Λαδιανός (58′ Αναγνωστάκης)

ΑΝΘΕΣΤΙΩΝ: Χρονάκης, Κελαράκης (75′ Σφακιανάκης), Πύλιος, Μακρογιαννάκης, Κυριακάκης (60′ Τρουλάκης), Στρατάκης (65′ Καλογερίδης), Λιοδάκης, Ψαλιδάκης, Μεταξάκης, Τσομπανάκης, Θεοδωράκης (67′ Μελαδάκης)

ΑΛΜΥΡΟΣ-ΡΩΜΑΝΟΣ 0-0

Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση που έγινε στο γήπεδο του Γαζίου ανάμεσα στον Αλμυρό και στον Ρωμανό. Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή κ. Μαυραντωνάκη βρήκε ισόπαλες τις δύο ομάδες χωρίς τέρματα. Στο 39΄ο Αλμυρός έχασε πολύ καλή ευκαιρία, όταν μετά από προσπάθεια και πάσα του Απλαδά, ο Κουκάκης πρόλαβε και ανέκοψε την τελευταία στιγμή τον Περογαμβράκη.Στο 48΄ο Κοιλιάρας με σουτ έστειλε την μπάλα άουτ και στο 54΄την ίδια τύχη είχε και το σουτ του Απλαδά. Στο 87΄ο Μυλωνάκης έκανε μεγάλη απόκρουση, μετά από κεφαλιά του Περογαμβράκη. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τους Ρουμπάκη στο 65΄και Κεφάκη στο 76΄.

ΑΛΜΥΡΟΣ: Γεωργίου, Ρουμπάκης (80΄Μανιαδής), Μονιάκης, Γιαλούσης, Ξενοκτιστάκης, Μεντουδάκης (75΄Αγαπάκης), Λυκούδης (75΄Πρικάκης), Κοιλιάρας, Τοπούζης, Περογαμβράκης, Απλαδάς (75΄Σκουτέλης).

ΡΩΜΑΝΟΣ: Μυλωνάκης, Κουκάκης, Κορτσινίδης, Κάββαλος, Χαλκιαδάκης (65΄Παχάκης), Γιακουμάκης, Γκαναδάκης, Παπουτσιδάκης (67΄Μαυρίδης), Κεφάκης, Λεμονιάς (86΄Λασιθιωτάκης), Ρουμπάκης (69΄Χουρδάκης).

ΠΑΟΚ-ΟΦΑ
Φάση από το ματς του Κρουσώνα που βρήκε νικητή τον ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ-ΟΦΑ 2-1

Ο Ανδρέας Στρατήγης ήταν σε πολύ καλή μέρα, πέτυχε δύο γκολ και χάρισε τη νίκη στον ΠΑΟΚ επί του ΟΦΑ με 2-1.

Στο 32΄οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Στρατήγης.

Στο 34΄μετά από σέντρα του Κοζορώνη, ο Στρατήγης και πάλι με σουτ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Ο ΠΑΟΚ είχε και ένα διπλό δοκάρι με τον Μωραϊτη .

Στο 36΄ο ΟΦΑ μείωσε σε 2-1 με πέναλτι του Πουλάκη.

Διαιτητής ήταν ο κ. Σπινάκης από τον οποίο έχουν παράπονα και οι δύο ομάδες.

Απέβαλε τους Κοζορώνη και Λουλάκη.

ΠΑΟΚ: Λεοντιάδης, Γεωργόπουλος, Κοζορώνης, Παπαδιός, Βασιλείου, Σκούφος, Απλαδάς, Ξημεράκης, Στρατήγης (73′ Βατσινάς), Ανωγειανάκης (88′ Ξηρός), Μωραϊτης.

ΟΦΑ: Σπανός, Μαυράκης (83′ Συμιανάκης), Μουρτζάκης, Λουλάκης, Πουλάκης, Δαγκωνάκης, Τριανταφυλλάκης, Βελιβασάκης, Παπαδογιαννάκης (71′ Σαμόλης), Φρόκου, Παπακώστας ( 70′ Κώστας).

ΜΟΙΡΕΣ-ΑΕΚ 2-1

Το δυνατό ξεκίνημα και τα δύο γκολ μέχρι τα πρώτα 15 λεπτά, ήταν αρκετά για να κατακτήσουν οι Μοίρες τη νίκη με 2-1 επί της ΑΕΚ. Οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν τον αντίπαλο μόλις στο 8΄, με τον Προβιδάκη με πλασέ να ανοίγει το σκορ . Πέντε λεπτά αργότερα ο Φραγκιαδάκης με σουτ, διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του (2-0). Η ΑΕΚ προσπάθησε να αντιδράσει και στο 40΄ο Σπύρου με σουτ μείωσε σε 2-1, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ. Οι Μοίρες είχαν και ένα δοκάρι με τον Ιερωνυμάκη.

Διαιτητής ήταν ο κ. Βασάκης.

ΜΟΙΡΕΣ: Καλυκάκης, Φανουράκης, Καργάκης,Τραορέ, Ιερωνυμάκης, Αντωνάκης, Φραγκιαδάκης (90′ Κιόρρι), Μπαστάκης, Προβιδάκης (77′ Μπιμπάκης), Καργάκης Σ (90′ Ηλιάκης), Μασέλης.

ΑΕΚ: Λιουδάκης, Λιακάκης, Νικολάου Π., Καραφωτιάς Α., Κάββαλος, Σπύρου, Καλαμιώτης (61′ Νικολάου Χ.), Καραφωτιάς Δ., Στεφανάκης (69′ Τάγγινης), Κοκκινάκης, Ζηρδέλης.

ΓΟΡΤΥΣ-ΤΡΙΤΩΝΙΑ 5-0

Με τοπ-σκόρερ τον Κλαπάκη (πέτυχε τρία γκολ), η Γόρτυνα πέτυχε άνετη νίκη επί της Τρτωνίας με 5-0. Ο «χορός» των γκολ άνοιξε στο 51΄με πλασέ του Κλαπάκη ενώ ο ίδιος παίκτης με πλασέ στο 55΄έκανε το 2-0. Στο 57΄ο Μπαντούνας με σουτ αύξησε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Στο 71΄οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι με τον Κλαπάκη και το εκτέλεσε εύστοχα ο Καλομοίρης (4-0), ενώ ο Κλαπάκης στο 86΄πέτυχε και τρίτο προσωπικό γκολ με πλασέ και διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

Διαιτητής ήταν ο κ. Σαμιωτάκης.

ΓOPTYΣ: Σαβουιδάκης, Κοκορέλιας, Ξαγοραράκης, Γενιτσαρίδης (80΄Φάκας), Γιαννουλάκης, Μανουσάκης (60΄λ.τ Κεφάκης), Πολυμερίδης, Καλομοίρης (76΄Φουντουλάκης), Ψωμάς, Μπατούνας (81΄Μηναδάκης), Κλαπάκης.

ΤΡΙΤΩΝΙΑ: Καπετανάκης, Σπυριδάκης, Κουτεντάκης (55΄Ρουσάκης), Πηρουνάκης, Μιαούλης, Μπαλόκας, Στρατιδάκης (75΄Μιχελινάκης), Ντόντα (49΄Μάρκου), Φραγκιαδάκης, Μερκουλίδης, Βαρσάμης (60΄Μιφτάρι).

 

Α1 ΕΠΣΗ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 2 αγων.)

ΟΜΑΔΑ Β. ΓΚΟΛ
1) Δαμάστα 12 8-2
 2) ΠΑΝΟΜ 9 6-3
 3) Ζαρός 9 5-4
 4) Αλμυρός 8 11-3
5) ΑΕΚ 7 6-3
6) Ρωμανός 7 3-4
7) ΠΑΟΚ 6 4-5
8) Γόρτυς 5 8-9
9) Ανθεστίων 4 5-4
10) Μοίρες 4 3-6
11) Τριτωνία 4 5-10
12) ΑΟΤ 3 8-9
13) Μινωική 0 2-6
14) ΟΦΑ 0 2-8

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (2η αγων.)

Γόρτυς-Τριτωνία 5-0
Δαμάστα-Μινωική 2-1
ΑΟΤ-ΠΑΝΟΜ  1-2
ΠΑΟΚ-ΟΦΑ  2-1
Αλμυρός-Ρωμανός 0-0
Ζαρός-Ανθεστίων 2-1
Μοίρες-ΑΕΚ  2-1

 

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Τριτωνία-Μινωική

ΠΑΝΟΜ-Γόρτυς

ΟΦΑ-Δαμάστα

Ρωμανός-ΑΟΤ

Ανθεστίων-ΠΑΟΚ

ΑΕΚ-Αλμυρός

Μοίρες-Ζαρός

 

ΣΚΟΡΕΡ

4 γκολ: Περογαμβράκης (Αλμυρός), Παπαδάκης Γ. (ΑΟΤ), Καστελλιανάκης (Δαμάστα)

3 γκολ: Κοκκινάκης (ΑΕΚ), Τοπούζης, Κοιλιάρας (Αλμυρός), Σπύρου (ΑΕΚ), Μυλωνάς (ΠΑΝΟΜ), Στρατήγης Α. (ΠΑΟΚ), Κλαπάκης (Γόρτυνα)

2 γκολ: Φραγκιαδάκης, Μάρκου (Τριτωνία), Φωτόπουλος (Ανθεστίωνας), Λέσι, Κοζορώνης (Ζαρός)

 

 

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει