Ευρωπαϊκό Συμπόσιο Φυσικής Αγωγής στα Μάλια

11-12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Η Πανελλήνια Ένωση Εκπαιδευτικών Λειτουργών Φυσικής Αγωγής συνδιοργανώνει με την Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Νομού Ηρακλείου (ΕΠΦΑΝΗ) και με τη συμμετοχή των Ομάδων Φυσικής Αγωγής Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ηρακλείου και Λασιθίου, Ευρωπαϊκό Συμπόσιο Φυσικής Αγωγής με τίτλο: «Κοίτα το στόχο, πάρε το χρόνο σου, βαθιά ανάσα: Οργάνωση – Διοίκηση και Αναβάθμιση – Διεκδικήσεις Φυσικής Αγωγής».

Το Συμπόσιο που τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Χερσονήσου, θα διεξαχθεί στα Μάλια (ξενοδοχείο Aegean Sky Hotel & Suites) στις 11-12 Οκτωβρίου. Είναι ανοιχτό και απευθύνεται σε όλους τους εκπαιδευτικούς και των δύο βαθμίδων, όπως και σε γονείς.

Στόχος του συνεδρίου είναι να αναλυθούν και να συζητηθούν επίκαιρα θέματα της Φυσικής Αγωγής σε ελληνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο όπως η αναβάθμιση της Φυσικής Αγωγής, οι προτεινόμενες διεκδικήσεις, αλλά και η οργάνωση και η διοίκηση της. Θα συζητηθεί επίσης η  δυνατότητα πραγματοποίησης προγράμματος  Erasmus+Sport στο πλαίσιο  της Φυσικής Αγωγής, τόσο  στην πρωτοβάθμια όσο και στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Ομιλητές του εκπαιδευτικού Συμποσίου, θα είναι οι:

– Δρ Αθανάσιος Κατσαγκόλης (αντιπρόεδρος ΠΕΝΕΛΦΑ)

– Δρ Αθανάσιος Παπαϊωάννου (καθηγητής-κοσμήτορας ΣΕΦΑΑΔ Τρικάλων)

– Ερατώ Παλαιολόγου (MSc ταμίας ΠΕΝΕΛΦΑ)

– Δρ Κώστας Μουντάκης (ομότιμος καθηγητής Πανεπιστημίου Πελοποννήσου)

– Ανδριανή Βούξινου (MSc γεν. γραμματέας ΠΕΝΕΛΦΑ)

– Δρ Νικόλαος Αποστολάκης (διευθυντής 1ου ΓΕΛ Αγ. Νικολάου)

– Δρ Νικόλαος Διγγελίδης (αναπληρωτής καθηγητής-πρόεδρος ΤΕΦΑΑ Τρικάλων)

– Δρ Νικόλαος Τριπόδης (πρόεδρος ΠΕΝΕΛΦΑ)

– Τζένη Ψαλτάκη (MSc εκπαιδευτικός-πρέσβειρα e Twinning στην Ανατολική Κρήτη)

Δήλωση φόρμας συμμετοχής όπως και πληροφορίες για το συνέδριο, στις ιστοσελίδες: http://www.epfanh.gr/, http://tripodis.gr/index.htm.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει