Κοντά στα παιδιά η υφυπουργός Παιδείας

Την υπόσχεση πως θα επιστρέψει σύντομα στο Αρκαλοχώρι έδωσε χθες η υφυπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη, στο πλαίσιο επίσκεψής της σε σχολεία της περιοχής.

«Φεύγω με ζωγραφιές των παιδιών, σημειώσεις για τα κτηριακά θέματα του ειδικού σχολείου, αλλά και μια υπόσχεση για επιστροφή σύντομα» ανέφερε κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της η υφυπουργός.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της η Σοφία Ζαχαράκη δέχθηκε πολύ μεγάλη αγάπη από τα παιδιά, ενώ ενημερώθηκε για τις ανάγκες και τα κτιριακά θέματα που υπάρχουν στο Ειδικό Σχολείο.  Στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Αρκαλοχωρίου η Υφυπουργός συνομίλησε με τους εκπαιδευτικούς, δέχθηκε δώρα από τους μαθητές, ενώ ξεναγήθηκε παράλληλα στους χώρους του σχολείου.

Την αγάπη των παιδιών δέχθηκε η Σοφία Ζαχαράκη
Την αγάπη των παιδιών δέχθηκε η Σοφία Ζαχαράκη

Μαθητές και εκπαιδευτικοί επιφύλασσαν θερμή υποδοχή στην υφυπουργό, σε μία επίσκεψη που σε πολλές περιπτώσεις είχε έντονες εξάρσεις συναισθημάτων.

Η υφυπουργός ευχαρίστησε στο τέλος της επίσκεψης της, τόσο τους εκπαιδευτικούς, όσο όμως και τα στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης, αλλά και τον Μητροπολίτη Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου, για την αναλυτική περιγραφή των θεμάτων, για τη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε, αλλά και για τα προγράμματα στήριξης και εκπαίδευσης των πολιτών.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει