Παραμένει… Ά-Πορος σε βαθμούς

ΧΩΡΙΣ ΝΙΚΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΤΟΝ Α΄ ΓΥΡΟ ΑΦΟΥ ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΟΑΝ ΜΕ 1-0

Χωρίς νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στον α’ γύρο ο Πόρος, αφού έχασε και από τον ΑΟΑΝ στο Μαρτινέγκο στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής με σκορ 1-0. Έτσι, η ηρακλειώτικη ομάδα έμεινε ουραγός μόλις με 2 βαθμούς, τους οποίους κατέκτησε τις δυο πρώτες αγωνιστικές και βλέπει τους αντιπάλους της να απομακρύνονται.

Στο δεύτερο παιχνίδι του Μανόλη Σουτζή στον πάγκο για το πρωτάθλημα η ήττα ήρθε και πάλι στα τελευταία λεπτά του αγώνα πληρώνοντας μια αδράνεια της άμυνας.

Ο ΑΟΑΝ απείλησε με το “καλημέρα”  με τον Χατζόπουλο, αλλά  ο Σκουλάς έδιωξε λίγο πριν περάσει η μπάλα την εστία του Παπαδόπουλου.

Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και στο 4’ ο Τορομανίδης έκανε το σουτ με τη μπάλα να περνάει λίγο πάνω από την εστία του Αραμπατζή.

Ο ΑΟΑΝ ήλεγχε τον αγώνα και στο 8’ έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Μουτσάι έκανε τη σέντρα και ο Μαρκάκης έκανε τον γυριστό, με τη μπάλα να βρίσκει στο δεξί δοκάρι της εστίας του Παπαδόπουλου.

Οι γηπεδούχοι έβγαλαν αντίδραση και στο 14’ ο Σένκα απείλησε με διπλή προσπάθεια, ωστόσο έστειλε  την μπάλα άουτ από πλεονεκτική θέση.

Ο Πόρος  ισορρόπησε, ωστόσο δεν δημιούργησε την μεγάλη ευκαιρία, με το 0-0 να μένει στο πρώτο ημίχρονο.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με ευκαιρία για τον ΑΟΑΝ  με  τον Μαρκάκη να σουτάρει από καλή  θέση στο 54΄, στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε πολύ στην επανάληψη, με τις δυο ομάδες να δίνουν βαρύτητα στην αμυντική τους λειτουργία.

Ωστόσο, ένα λάθος στην άμυνα του Πόρου έδωσε τη δυνατότητα στους φιλοξενούμενους  να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα στο  81’, όταν ο Πυθαρούλης από το ύψος του πέναλτι ολομόναχος πλάσαρε τον Παπαδόπουλο για το 0-1.

Ο Πόρος προσπάθησε στα τελευταία λεπτά, για την ισοφάριση, ωστόσο δεν τα κατάφερε, με αποτέλεσμα να φεύγει για μια ακόμα φορά χωρίς βαθμό από το γήπεδο και η προσπάθειά του για παραμονή να γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη.

Διαιτήτευσε ο Κουκουράκης (Χανίων)

ΠΟΡΟΣ: Παπαδόπουλος, Σκουλάς, Μαυροειδής, Λουμπάκης, Δαμιανάκης, Τριανταφυλλίφης, Τορομανίδης, Χρηστάκης (65’ Μεταξάκης), Μαραθιανός (65’ Πήλιος), Τζόρνταν, Σένκα.

ΑΟΑΝ: Αραμπατζής, Πολίτης, Μουτσάι, Κέλι, Μαρκάκης (93′ Μπλούκας), Τσανάι, Θεοδωρίδης, Πιθαρούλης, Τσάνγκα (74’ Καλογιαννίδης), Ζέλιος, Χατζόπουλος.

 

ΣΟΥΤΖΗΣ: “Μας λείπει η ψυχολογία…”

Ψυχολογικό είναι το πρόβλημα για τον Πόρο σύμφωνα με τον Μανόλη Σουτζή που ανέλαβε την ευθύνη της ήττας. Ο προπονητής του Πόρου δήλωσε:

«Για μας ήταν ένας τελικός. Μπήκαμε με πολλή πίεση και άγχος και στα πρώτα 25΄ο ΑΟΑΝ ήταν καλύτερος. Μετά ισορροπήσαμε και είχαμε ευκαιρίες και προϋποθέσεις για γκολ. Στο β΄ μέρος το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο και κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Αυτό συμβαίνει για δεύτερη συνεχόμενη φορά και δεν είναι τυχαίο. Θα δουλέψουμε, δεν έχουμε τίποτα άλλο να κάνουμε. Αναλαμβάνω την ευθύνη γιατί εγώ είμαι προπονητής. Μας λείπει η ψυχολογία και πρέπει να βρούμε λύσεις».

Ο συνεργάτης του Ανδρέα Σκέντζου στον πάγκο Γιώργος Σταυρακάκης είπε από την πλευρά του:

«Ξέραμε ότι ο Πόρος είναι σε δύσκολη θέση και ήρθαμε συγκεντρωμένοι. Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και πήραμε τελικά αυτό που ζητούσαμε. Καλή δύναμη στον Πόρο».

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει