Ο κόμβος έγινε «κόμπος» στην καρδιά

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΗ ΣΤΑΛΙΔΑ ΜΕ ΤΟΝ 58ο ΝΕΚΡΟ

Το Ι.Χ. που επέβαινε ο 44χρονος Θοδωρής Χάμπας
Το Ι.Χ. που επέβαινε ο 44χρονος

Ένα λάθος ήταν αρκετό για να στερήσει μια ανθρώπινη ζωή και να εκτοξεύσει στους 58 τους νεκρούς στην άσφαλτο της Κρήτης από την αρχή του χρόνου.

Ο θάνατος του 44χρονου Θοδωρή Χάμπα δε σκόρπισε μόνο θλίψη αλλά και προβληματισμό για το πόσο εύκολα μπορεί να γίνει το κακό.

ο 44χρονος Θοδωρής Χάμπας που βρήκε ακαριαίο θάνατο όταν το αυτοκίνητό του προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες στον κόμβο Σταλίδας Μοχού στο ΒΟΑΚ
Θλίψη για τον άδικο θάνατο του 44χρονου

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της το Τμήμα Τροχαίας Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης ο 44χρονος βρήκε ακαριαίο θάνατο όταν το αυτοκίνητό του προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες στον κόμβο Σταλίδας Μοχού στο ΒΟΑΚ.

Το όχημά του μάρκας Audi, κινούνταν στο ρεύμα από Ηράκλειο προς Σητεία. Δίπλα του βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού συγγενικό του πρόσωπο.

Εκτιμάται ότι οι δύο άντρες πήγαιναν στη δουλειά τους, καθώς στο όχημα βρέθηκαν φόρμες εργασίας.

Το Ι.Χ κάτω από άγνωστες συνθήκες που διερευνά η Αστυνομία εξετράπη της πορείας του αριστερά, πέρασε ευθεία τον κυκλικό κόμβο και προσέκρουσε στο στηθαίο ασφαλείας, μία μπάρα του οποίου «τσαλάκωσε» τις λαμαρίνες του αυτοκινήτου και έστειλε τον 44χρονο στον θάνατο.

Στους 58 οι νεκροί

Η χρονιά ακόμα δεν έχει εκπνεύσει και έχουμε ήδη «φτάσει» στους 58 νεκρούς, όσους και πέρυσι, όλο το έτος.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων Κρήτης Γιάννη Λιονάκη, πλέον  φτάσαμε σε αριθμό αυτούς που έχασαν τη ζωή τους συνολικά το 2018 στο νησί, γεγονός που πρέπει να προβληματίσει, αν υπολογίσουμε ότι είμαστε ακόμα στον Νοέμβριο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 44χρονος ήταν το 17ο θύμα στον ΒΟΑΚ.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει