Με κεκτημένη ταχύτητα ο ΟΦΗ στη Βούλα

ΣΤΟΧΟΣ ΤΟ «ΔΙΠΛΟ» ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΡΩΤΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ

Στο κλειστό της Βούλας απέναντι στον τοπικό Πρωτέα, θα δοκιμαστεί αύριο (5μ.μ.) ο ΟΦΗ, με σκοπό να δώσει συνέχεια στη σπουδαία νίκη επί του Παπάγου και να βελτιώσει το ρεκόρ του σε 4-4 στον 1ο όμιλο της Β’ Εθνικής.

Μιλώντας για την αυριανή αναμέτρηση, ο Κώστας Αγαπιάδης τόνισε: «Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι και θεωρώ ότι είναι στα μέτρα μας. Ο Πρωτέας είναι μια ομάδα αρκετά αθλητική, η οποία έχει μεγάλο μέσο όρο τριπόντων, έχει όμως και σκαμπανεβάσματα.

Είμαστε σε καλή διάθεση, με μια σειρά από καλές εμφανίσεις και θέλουμε να πάρουμε οπωσδήποτε τη νίκη, ώστε να προχωρήσουμε δυναμικά. Με βάση τη συγκέντρωση και τη θέλησή μας, πιστεύω θα έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα», τόνισε ο έμπειρος πλέι μέικερ του ΟΦΗ. Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Παντελίδης, Ντάνος και Μακρόπουλος.

Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής, συμπληρώνουν οι συναντήσεις: Μαρούσι-Αιγάλεω, Μελίσσια-Έσπερος, Μεγαρίδα-Δούκας, Μανδραϊκός-Ιωνικός Ν.Φ., Παπάγου-Λοκρός, Πεντέλη-Πανελευσινιακός, Εθνικός-Πανερυθραϊκός.

Στο μεταξύ, με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρώτο open day του ΟΦΗ. Την αρχή έκανε το pro mini τμήμα που προπονεί ο Κώστας Αγαπιάδης. Οι μικροί αθλητές του συλλόγου, προπονήθηκαν με την πρώτη ομάδα, υπό τις οδηγίες του Βασίλη Ράλλη.

«Ο στόχος του προγράμματος είναι να φέρει τα παιδιά κοντά στον αθλητισμό, να εμπνεύσει στους νέους τα ιδεώδη του αθλητισμού και τις ευγενείς αγωνιστικές αξίες, να δημιουργήσει ισχυρούς δεσμούς, να αναβαθμίσει τα πρότυπα της αθλητικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα και να διασφαλίσει ότι το αύριο του ελληνικού αθλητισμού βασίζεται σε γερά θεμέλια», αναφέρει στην ανακοίνωσή του, το τμήμα μπάσκετ του ΟΦΗ.

Με ΠΑΟΚ το Ρέθυμνο

Από τον ΠΑΟΚ θα φιλοξενηθεί σήμερα (3:45μ.μ.) το Ρέθυμνο για την 8η αγωνιστική της Α1 και είναι μια καλή ευκαιρία για το κρητικό συγκρότημα, να πετύχει το πρώτο του «διπλό», δίνοντας συνέχεια στη σπουδαία νίκη επί του Προμηθέα. Να σημειωθεί ότι σε 12 ματς που έχουν γίνει στη Θεσσαλονίκη, το Ρέθυμνο μετράει δύο νίκες.

Διαιτητές θα είναι οι Καρακατσούνης-Ανδρικόπουλος-Καλδίρης.

Σήμερα επίσης θα παίξουν Λάρισα-Ήφαιστος, Ιωνικός Ν.- Κολοσσός, Προμηθέας-Πανιώνιος, Λαύριο-ΑΕΚ (5.45μ.μ., ΕΡΤ Sports). Αύριο θα γίνει το ματς Άρης-Περιστέρι (5μ.μ., ΕΡΤ Sports) και τη Δευτέρα το Παναθηναϊκός-Ηρακλής (7μ.μ., Cosmote 4).

Στη Λευκάδα από την τοπική Νίκη, φιλοξενείται αύριο (12μ.) ο ΟΑΧ, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών, με διαιτητές τους Χρηστίδη, Ορφανό και Σιδερή.

Δύσκολη αποστολή έχει αύριο ο ΑΟΚ Χανιά στη Θήβα με τον τοπικό Άρη, για την 6η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής. Τζάμπολ στις 3μ.μ., με διαιτητές τους Κούλη-Λαζόγκα.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει