Παίρνει σάρκα και οστά το Παρατηρητήριο Τουρισμού

Μνημόνιο συνεργασίας υπεγράφη μεταξύ της Ένωσης Ξενοδοχείων Ηρακλείου και του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου για τη δημιουργία Παρατηρητηρίου Τουρισμού που θα εκπονεί επιστημονικές μελέτες για λογαριασμό των ξενοδόχων, οι οποίες θα ξεφεύγουν από τη στείρα λογική των τουριστικών αφίξεων και θα αναδεικνύουν τα ποιοτικά και όχι μόνο τα ποσοτικά χαρακτηριστικά των ταξιδιωτών που επιλέγουν να έρθουν στην Κρήτη για τις διακοπές τους.

“Στο εξής δεν θα λέμε γνώμες αλλά θα έχουμε στα χέρια μας αξιόπιστα επιστημονικά δεδομένα και αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό” τόνισε ο γ.γ. της Ένωσης Αλέξανδρος Αγγελόπουλος.

Ο πρύτανης του Πανεπιστημίου, καθ. Νίκος Κατσαράκης παρουσίασε το έργο του Πανεπιστημίου τονίζοντας χαρακτηριστικά  ότι το συγκεκριμένο τμήμα εκτός από πολυπληθές είναι σύγχρονο και φιλοδοξεί να καλύψει τις ανάγκες της κρητικής ξενοδοχίας.

Μετά την υπογραφή του μνημονίου ο γενικός γραμματέας της Ένωσης, κ Αλέξανδρος Αγγελόπουλος παρουσίασε το νέο λογότυπο και τη νέα φιλοσοφία που θα χαρακτηρίζει την επικοινωνία και τις δράσεις της. Το νέο λογότυπο δίνει ξεκάθαρη έμφαση στον ίδιο τον τόπο, το Ηράκλειο. Μήνυμα σαφές, δυνατό και μοναδικό.

Σηματοδοτώντας  έτσι  τη μετάβαση της Ένωσης Ξενοδοχείων Ηρακλείου σε μια νέα εποχή στην οποία υπερνικά τα εμπόδια, θέτει υψηλούς στόχους και γράφει τη δική της ιστορία συνεχίζοντας μια άλλη «Κρητική Αναγέννηση» μέσω της φιλοσοφίας της «η ισχύς εν τη ενώσει».

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει