ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΗΝ ΑΛΟΝΝΗΣΟ: Ανθρώπινος σκελετός με… κρητικό ενδιαφέρον

Μυστήριο καλύπτει την ταυτότητα του ανθρώπινου σκελετού που βρέθηκε τυχαία στη διάρκεια οικοδομικών εργασιών σε περιοχή της Αλοννήσου.

Τα ανθρώπινα οστά εντοπίστηκαν όταν το συνεργείο επιχείρησε να σκάψει σε συγκεκριμένο σημείο για την κατασκευή αποχέτευσης. Όπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις, ο χώρος αποκλείστηκε προκειμένου να εξερευνηθεί από τη σήμανση ενώ τα οστά θα σταλούν για εργαστηριακή εξέταση και ανάλυση DNA.

Η υπόθεση σύμφωνα με το δημοσιογραφικό σάιτ magnesianews ενδεχομένως έχει και κρητικό ενδιαφέρον, αφού μεταξύ των σεναρίων που εξετάζουν οι Αρχές, όπως μεταδίδεται, είναι ο σκελετός να ανήκει σε 54χρονο Ηρακλειώτη, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν τον Σεπτέμβριο του 2013 ενώ έκανε διακοπές στο νησί της Αλοννήσου.

Πιο πρόσφατη και μυστηριώδης εξαφάνιση παραμένει αυτή του 30χρονου Θεσσαλονικιού Γιώργου Καραμιχαηλίδη, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν πριν από περίπου τρία χρόνια, τον Αύγουστο, ενώ επίσης έκανε διακοπές στο νησί. Αποχωρώντας από το δωμάτιο του ξενοδοχείου του και μάλιστα το πρώτο απόγευμα των διακοπών του, είχε πει στη φίλη του ότι θα πήγαινε μία βόλτα, όμως δεν επέστρεψε ποτέ.

Τελευταία φορά εθεάθη από κατοίκους του νησιού να απομακρύνεται στα ανοιχτά της θάλασσας κολυμπώντας στον όρμο Βότση. Στους επανειλημμένους κύκλους ερευνών που έγιναν και με ιδιώτες ερευνητές της οικογένειας ο 30χρονος δεν εντοπίστηκε ποτέ και πέπλο μυστηρίου εξακολουθεί να καλύπτει μέχρι σήμερα τις ακριβείς συνθήκες εξαφάνισής του.

Πάντως σε ό,τι αφορά στο ενδεχόμενο οι έρευνες να στραφούν και προς την Κρήτη, οι τοπικές Αρχές δεν είχαν έως χθες κάποια σχετική ενημέρωση.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει