Ονομαστήρια του Μητροπολίτη Ρεθύμνης

Τα ονομαστήριά του θα εορτάσει ο μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Ευγένιος, αύριο Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου ημέρα κατά την οποία η Εκκλησία μας τιμά τη μνήμη του Αγίου Μάρτυρος Ευγενίου.

Απόψε στις 5 θα τελεσθεί ο Εσπερινός στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου της πόλεως του Ρεθύμνου, κατά τον οποίο θα χοροστατήσει ο κ. Ευγένιος. Αύριο θα τελεσθούν στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό ο Όρθρος και η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία από τον Επίσκοπο, εις τιμήν του Αγίου Ευγενίου, του οποίου το όνομα φέρει.

Μετά τη Θεία Λειτουργία, ο σεβασμιώτατος θα δεχθεί στο γραφείο του στη Μητρόπολη όσους θα προσέλθουν για να του ευχηθούν στα ονοματήριά του.

Στις 5 το απόγευμα, η Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου θα τελέσει τα εγκαίνια του ανακαινισθέντος κτηρίου του Κέντρου Πολιτισμικής και Κοινωνικής Διακονίας “ΘΕΟΜΗΤΩΡ” στο λόφο του Τιμίου Σταυρού της πόλεως του Ρεθύμνου, με την παρουσία εκπροσώπου της Αυτού Θειοτάτης Παναγιότητος, του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου και σεβ. αρχιερέων της Εκκλησίας Κρήτης.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει