Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Οι προβολείς στην ηρακλειώτικη «μάχη» Πόρος-Ηρόδοτος, για τη νίκη Γιούχτας και ΠΟΑ

Με σημαντικά παιχνίδια για τις ομάδες του Ηρακλείου συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής στον 8ο όμιλο.

Η 14η αγωνιστική περιλαμβάνει την ηρακλειώτικη κόντρα αύριο στις 15:00 ανάμεσα στον Πόρο και τον Ηρόδοτο στο Μαρτινέγκο, ενώ την ίδια ώρα ο Γιούχτας θα υποδέχεται την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ και ο ΠΟΑ θα αγωνίζεται εκτός με τον Ρεθυμνιακό.

Στο Μαρτινέγκο συγκρούονται δυο ομάδες με αντίθετες πορείες αλλά με τον ίδιο στόχο που είναι η νίκη.

Η γηπεδούχος  ομάδα του Μανώλη Σουτζή βρίσκεται σε καλή κατάσταση μετά και την δεύτερή της νίκη στο πρωτάθλημα και πλέον υπάρχει αισιοδοξία και πίστη για την παραμονή στην κατηγορία.

Στόχος η πρώτη νίκη εντός και στο αγωνιστικό   ο προπονητής του Πόρου θα έχει στην διάθεση του τον Λουμπάκη ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του ενώ επιστρέφει και ο Μαυροειδής. Αντίθετα θα απουσιάσουν  οι Τριανταφυλλίδης, Χριστάκης, όπως και οι μόνιμοι τραυματίες Καρβελάς, Σπηλιώτης.

Τη νίκη θέλει και ο Ηρόδοτος για να μειώσει την απόσταση από την κορυφή. Η Επισκοπή έχει ρεπό και η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού με τρίποντο πλησιάζει στους έξι πόντους.

Ο τεχνικός των «κυανόλευκων» Αντώνης Ανδρουλάκης μίλησε στο επίσημο σάιτ της ομάδας για το επόμενο παιχνίδι κόντρα στον Πόρο και τόνισε:

«Το κυριακάτικο ματς είναι δύσκολο. Έχω παρακολουθήσει από κοντά τον Πόρο και διαπίστωσα ότι είναι μία ομάδα με αρετές που άδικα βρίσκεται χαμηλά στην βαθμολογία. Εμείς θέλουμε πάρα πολύ να κερδίσουμε το ματς, ώστε να επανέλθουμε στις νίκες στο πρωτάθλημα. Θέλουμε να “κλείσουμε” το 2019 με νίκη. Προσπαθούμε να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας, κάνουμε ασκήσεις με και χωρίς μπάλα. Προερχόμαστε από το ρεπό μας και σίγουρα το διάστημα της αγωνιστικής απραξίας ξεκουραστήκαμε γιατί ήταν φορτωμένο το πρόγραμμα τις περασμένες εβδομάδες».

  • Ο Γιούχτας ετοιμάζεται για την αναμέτρηση με την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ έχοντας στόχο να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά την ισοπαλία με τον ΠΟΑ. Ο Μηνάς Πίτσος που δεν υπολογίζει στον τραυματία Σταθόγλου  περιμένει από την ομάδα του μια καλή εμφάνιση και το τρίποντο που θα φέρει τον Γιούχτα κοντά στην κορυφή. Έχει ζητήσει ωστόσο από τους παίκτες του να προσέξουν καθώς η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ χρειάζεται τους βαθμούς και είναι επικίνδυνη.

Ματς έξι βαθμών είναι για τον ΠΟΑ αυτό που διεξάγεται αύριο με τον Ρεθυμνιακό στην Σοχώρα. Οι «πράσινοι» έχουν να κερδίσουν πάνω από μήνα όταν τελευταία φορά είχαν επιβληθεί στην έδρα τους του Ηροδότου και η πτωτική τους πορεία τους έχει φέρει στην προτελευταία θέση μαζί με την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ. Αύριο η νίκη είναι μονόδρομος με τον Μανόλη  Σκύβαλο να ελπίζει στην επιστροφή Λέκκα ενώ από την άλλη δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Σαμουηλίδη.

Το πρόγραμμα

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής:

Κυριακή 15/12 (15:00)

Ρεθυμνιακός-ΠΟΑ: Κουκουράκης (Χανίων)

Μαυρεδάκης (Χανίων) – Κολοκοτρώνης (Χανίων)

Γιούχτας-ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ: Ταμπουρατζής (Λασιθίου)Φραγκιαδάκης (Λασιθίου) – Σκούτας (Χαλκιδικής)

Πανακρωτηριακός-ΑΟΑΝ: Μαυραντωνάκης (Χίου)

Μαυραντωνάκης (Ηρακλείου) – Ελευθεράκης (Ηρακλείου)

Πόρος-Ηρόδοτος: Βασάκης (Ηρακλείου)

Δασκαλάκης (Ηρακλείου) – Σφακιανάκης (Ηρακλείου)

Ρεπό: Επισκοπή

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (ΣΕ 14 ΑΓΩΝΕΣ)

Β. ΒΑΘ ΓΚΟΛ
1. Επισκοπή 12 30 28-8
2. Ηρόδοτος 11 21 16-8
– Γιούχτας 11 21 19-12
4. Πανακρωτηριακός 12 16 17-14
5. ΑΟΑΝ 12 13 14-20
6. Ρεθυμνιακός 12 12 14-24
7. ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ 11 11 11-16
– ΠΟΑ 12 11 11-16
9. Πόρος 11 8 9-21

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει