Ο Μαραθώνας πέταξε έξω τις Μοίρες

ΝΙΚΗΣΕ ΜΕ 2-1 ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΗ-ΠΕΝΤΕ ΜΑΤΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ο Μαραθώνας έκανε την έκπληξη χθες επικράτησε 2-1 των Μοιρών και πέρασε στην επόμενη φάση του κυπέλλου ΕΠΣΗ.

Παρόλη την διαφορά κατηγορίας, ο Μαραθώνας ήταν καλύτερος και έφτασε δίκαια στη νίκη-πρόκριση.

Η ομάδα των Καλεσών θα μπορούσε να σκοράρει από το πρώτο μέρος αλλά έχασε ευκαιρίες  στο 15’, όταν ο Μαυρομάτης έκανε ένα δυνατό σουτ, το οποίο απέκρουσε ο Καλυκάκης, ενώ ο γκολκίπερ των Μοιρών απεσόβησε το γκολ δυο ακόμα φορές  στο 25’ και στο 30’, σε  φάουλ του Λουλάκη και του Ρουμπάκη, αντίστοιχα.

Η υπεροχή του Μαραθώνα καρποφόρησε στο 65’, με τον  Ρουμπάκη να ανοίγει  το σκορ με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, από πάσα του Βιτσαξάκη.

Πέντε λεπτά αργότερα (70΄),  έγινε το 1-1 με αυτογκόλ  του Ουζούνη,  που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Ωστόσο ο παίκτης του Μαραθώνα πήρε την ρεβάνς από τον εαυτό του στο 80΄δίνοντας  ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του, με δυνατή κεφαλιά, μετά από φάουλ του Ρουμπάκη, και παράλληλα  τη νίκη-πρόκριση.

ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ: Κασσωτάκης, Σταματάκης, Μαυρομάτης, Ουζούνης (90’ Ρουμπάκης Σ.), Σαμαριτάκης, Λουλάκης, Μάτσα, Τσελίκια (50’ Κουκσόφ), Βιτσαξάκης, Ρουμπάκης Δ., Βερτουδάκης.

ΜΟΙΡΕΣ: Καλυκάκης, Καργάκης Α., Αντωνάκης, Σαβοϊδάκης, Κουτσάκης, Κιόρρι, Ηλιάκης, Καργάκης Σ., Μαυροπετσάκης (65’ Μασέλης), Γουρλεμάκης (80’ Ιερωνυμάκης), Μπιμπάκης.

Για την πρόκριση ΠΟΑ και Πόρος

Η β’  φάση του κυπέλλου συνεχίζεται σήμερα με πέντε αγώνες. Σε αυτούς συμμετέχουν και δυο ομάδες της Γ΄ Εθνικής ο ΠΟΑ και ο Πόρος που αντιμετωπίζουν τον Πήγασο και τον Ρωμανό αντίστοιχα και θέλουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Αναλυτικά, το σημερινό πρόγραμμα:

Σήμερα (14:30)

Ρωμανός-Πόρος (γηπ. Ελιάς): Παπαδάκης Φ., Σφακιανάκης Δ., Κλαμπατσέας

Αγ. Βαρβάρα-ΠΑΟΚ (γηπ. Αγ. Βαρβάρας): Βασάκης, Δασκαλάκης Α., Μπλαβάκης

Θέρισος-Δίας (γηπ. Λίντο): Φερετζάκης, Χριστουλάκης, Κωσταντάκη

Δειλινά-ΟΦΑ (γηπ. ΕΓΟΗ): Βισκαδούρος, Δασκαλάκης Ι.,   Ελευθεράκης

(18:00)

Πήγασος-ΠΟΑ (γηπ. ΠΟΑ): Σαμιωτάκης, Ξυπάκης, Κατσογιάννης.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει