ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟ ΠΤΩΜΑ: «Έσφαξα τον νονό μου γιατί κακοποιούσε τη μητέρα μου»

Ομολόγησε τη δολοφονία, αναζητείται το πτώμα. Ένας 21χρονος στα Πετράλωνα ομολόγησε ότι μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 52χρονο νονό του, τον τεμάχισε και πέταξε τα μέλη του στα σκουπίδια επειδή κακομεταχειριζόταν τη μητέρα του. Οι έρευνες των αστυνομικών στο ΧΥΤΑ Λιοσίων παρέμεναν άκαρπες έως χθες για την ανεύρεση των τεμαχισμένων ανθρώπινων μελών. Το φρικιαστικό έγκλημα αποκαλύφθηκε όταν φίλοι του θύματος που τον συναντούσαν καθημερινά στο καφενείο, έχασαν τα ίχνη του για μέρες και ανησύχησαν.

Ο 52χρονος φιλοξενούνταν στο σπίτι του 21χρονου βαφτισιμιού, ο οποίος ζει με τη μητέρα του. Ομολόγησε το έγκλημα και τα ίδια είπε στους αστυνομικούς και η μητέρα. Μητέρα και γιος αντιμετωπίζουν ψυχιατρικά προβλήματα και ήδη για τη μητέρα δόθηκε εντολή να εισαχθεί στην ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου «Γεννηματάς».

Ο γιος αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα. Πάντως κάμερα ασφαλείας φέρεται να έχει καταγράψει τον 21χρονο να πετάει σακούλες σκουπιδιών σε κάδο απορριμμάτων τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Και ενώ το θρίλερ στα Πετράλωνα βρίσκεται σε εξέλιξη, μία ακόμα δολοφονία απασχολεί τις Αρχές, αυτή τη φορά στου Γκύζη.

Ένας 66χρονος  βρέθηκε φιμωμένος, δεμένος χειροπόδαρα και χτυπημένος στο κεφάλι. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι οι δράστες βασάνισαν το θύμα τους πριν το σκοτώσουν, για να τους πει πού βρίσκονται μετρητά. Το πτώμα  του 66χρονου εντόπισαν γείτονές του, μέσα στην είσοδο της διώροφης κατοικίας όπου διέμενε. Στην πόρτα του σπιτιού δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης, όμως η κατοικία ήταν αναστατωμένη, δείγμα ότι έγινε έρευνα για τον εντοπισμό αντικειμένων. Ο 66χρονος ήταν συνιδιοκτήτης πρατηρίου  υγρών καυσίμων στη λεωφόρο Αλεξάνδρας. Το πρωί τον περίμεναν στο βενζινάδικο, ωστόσο το γεγονός ότι δεν φάνηκε έκανε τον συνέταιρό του να τον αναζητήσει στο σπίτι του όπου πληροφορήθηκε τα τραγικά νέα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει