ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΣΡ ΚΑΙ ΤΗ ΔΑΜΑΣΤΑ: Σκόραραν και στο Ρέθυμνο για το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Από το Ατσαλένιο, μεταφέρθηκε στο Ρέθυμνο το φιλανθρωπικό τουρνουά «Σκοράρουμε για το Χαμόγελο του Παιδιού».

Στην αθλητική εγκατάσταση «Kido», η ΕΠΣ Ρεθύμνου, σε συνεργασία με τον ΑΟ Δαμάστας και τον πρόεδρό του Αντώνη Παπαδάκη, διοργάνωσαν ένα διήμερο τουρνουά, όπου συγκεντρώθηκαν τρόφιμα μακράς διάρκειας για τις ανάγκες των παιδιών και των οικογενειών που στηρίζει το «Το Χαμόγελο του Παιδιού» που βρίσκεται στα Χανιά.

Την πρώτη μέρα συμμετείχαν ομάδες Κ14 (γεν. τα έτη 2006-07), με τη συμμετοχή της Μικτής Κ14 ΕΠΣΡ, του Εργοτέλη Κ14, του ΣΥΝΚΑ και του ΠΑΟΚ Χανίων ενώ την δεύτερη μέρα, έγινε φιλικό της Μικτή Κ12 ΕΠΣΡ με την αντίστοιχη ομάδα της ΠΑΕ Χανιά.

Σε δήλωσή του ο προπονητής των Μικτών ΕΠΣ Ρεθύμνου Γώργος Μπαστάκης, τόνισε: «Είμαι πραγματικά περήφανος που οι άνθρωποι της ΕΠΣ Ρεθύμνου σε συνεργασία με τον πρόεδρο της Δαμάστας κ. Παπαδάκη και το Χαμόγελο του παιδιού, διοργάνωσαν μια τόσο όμορφη κίνηση που αποτελεί όχι μόνο το κατάλληλο παράδειγμα για τα παιδιά μας αλλά παράλληλα είναι μια κίνηση ουσίας για ανθρώπους που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συναδέλφους και τους αθλητές των ομάδων της ΠΑΕ Εργοτέλη, ΠΑΟΚ Χανίων και ΣΥΝΚΑ που αγνόησαν τις δύσκολες καιρικές συνθήκες και συμμετείχαν ενεργά σε αυτή τη προσπάθεια».


ΣΤΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΑ ΦΙΛΙΚΑ ΣΕ ΚΡΟΥΣΩΝΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΕΣ: Αναβολές λόγω “Ζηνοβίας”

Ο φιλικός αγώνας φιλανθρωπικού χαρακτήρα, που είχε προγραμματιστεί να γίνει χθες στον Κρουσώνα, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον ΟΦΑΜ, αναβλήθηκε λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Ωστόσο η συλλογή τροφίμων μακράς διαρκείας και χρημάτων για το «Δικαίωμα στη Ζωή» θα συνεχιστεί κανονικά, καθώς ο αγώνας θα προγραμματιστεί σε νέα ημερομηνία μετά την έλευση του νέου χρόνου. «Ευχαριστούμε θερμά τον κόσμο που ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα των δύο Διοικήσεων αφού η έως σήμερα συλλογή τροφίμων κρίνεται άκρως ικανοποιητική», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο ΟΦΑΜ.

Να σημειωθεί ότι λόγω της Ζηνοβίας, ακυρώθηκε και το φιλικό των Μοιρών με τη Δαμάστα που είχε και αυτό φιλανθρωπικό χαρακτήρα.


 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει