ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ: Ευκαιρία να μπει σε τροχιά πλέι οφ

Το δεύτερο εκτός έδρας τρίποντο που θα τον βάλει για τα καλά σε τροχιά πλέι οφ θα αναζητήσει ο Εργοτέλης την Κυριακή (2.30μμ) στην Καλαμαριά. Στους «κιτρινόμαυρους» παρουσιάζεται μία «χρυσή» ευκαιρία για μία τρίτη συνεχόμενη νίκη και είναι αποφασισμένοι να την αξιοποιήσουν.

Απέναντι σε μία από τις πιο προβληματικές ομάδες της κατηγορίας, όπως ο Απόλλων Πόντου, κάθε άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη θα χαρακτηριστεί αποτυχία και αυτό το γνωρίζουν καλά οι παίκτες του Γιάννη Ταουσιάνη. Έστω κι αν η προετοιμασία λόγω της κακοκαιρίας και κάποιων προβλημάτων δεν κύλησε ιδανικά…

Μετά το ρεπό ανήμερα Πρωτοχρονιάς, οι ποδοσφαιριστές επέστρεψαν στο βοηθητικό του Παγκρητίου χθες το μεσημέρι, όπου πραγματοποίησαν την προπόνησή τους κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες, με πολύ άνεμο και κρύο.

Από την προπόνηση που ξεκίνησε με προθέρμανση και ολοκληρώθηκε με αγωνιστικό παιχνίδι, απουσίασε ο Τσέλιος ο οποίος είναι κλινήρης, ενώ το ατομικό του πρόγραμμα συνέχισε ο Κοιλιάρας. Για τον Τσέλιο η σημερινή μέρα είναι κρίσιμη, αναφορικά με τη συμμετοχή του στην αποστολή.

Άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν για την τεχνική ηγεσία, εξαιρουμένων φυσικά των μόνιμων απόντων Κουατένγκ και Ιατρούδη.

Σήμερα στις 10:30 έχει προγραμματιστεί η τελευταία προπόνηση  στο Ηράκλειο μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα ταξιδέψει το πρωί του Σαββάτου για τη συμπρωτεύουσα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει