Οι προβολείς της Γ’ Εθνικής στο ντέρμπι Ηρόδοτος-Γιούχτας

ΤΗΝ ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ Ο ΠΟΑ 4 ΕΚΤΟΣ ΜΕ ΕΠΙΣΚΟΠΗ Ο ΠΟΡΟΣ, ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΟΝ ΚΟΥΡΟΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΗΝΙΩΤΗ

Με άκρως ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις για τις ομάδες του Ηρακλείου και όχι μόνο, ξεκινάει το 2020 στον 8ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής. Στη 15η αγωνιστική δεσπόζει το ντέρμπι Ηρόδοτος-Γιούχτας. ενώ ο ΠΟΑ υποδέχεται την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ σε ένα πολύ σημαντικό ματς στη «μάχη» της ουράς. Ο Πόρος έχει πολύ δύσκολη αποστολή στην έδρα της πρωτοπόρου Επισκοπής.

Ντέρμπι στην Αλικαρνασσό

Το ντέρμπι των ισόβαθμων στη 2η θέση Ηρόδοτου και Γιούχτα,

θα διεξαχθεί αύριο στην Αλικαρνασσό.

Πριν από τη διακοπή, η ομάδα των Αρχανών φαινόταν να βρίσκεται σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση ωστόσο αύριο όλα είναι πιθανά, με τους γηπεδούχους να θέλουν μία επανάληψη της νίκης τους στο ματς του α’ γύρου.

«Παίζουμε κόντρα σε μια ομάδα που τα τελευταία δύο χρόνια έχει μια σταθερά καλή πορεία. Είναι ένα ντέρμπι και θα έχει όλα τα χαρακτηριστικά μίας τέτοιας αναμέτρησης. Θέλουμε μία ακόμα νίκη και καλούμε τον κόσμο να είναι κοντά μας. Στόχος μας σε κάθε παιχνίδι είναι, πέρα από τη νίκη, να έχουμε και περισσότερες καλές στιγμές, σε σχέση με το προηγούμενο», τόνισε ο τεχνικός του Ηροδότου Αντώνης Ανδρουλάκης στην ιστοσελίδα της ομάδας.

Από την πλευρά του ο Γιούχτας έριξε το βάρος τις τελευταίες μέρες στις μεταγραφές, ολοκληρώνοντας την απόκτηση του τερματοφύλακα Χρήστου από τον Πόρο και του επιθετικού Μωραϊτη που έπαιζε στον ΠΑΟ Κρουσώνα και παλαιότερα στον Ηρόδοτο. Φυσικά και οι δύο, δεν υπολογίζονται για το ντέρμπι.

Παίκτες του Πόρου είναι οι Πατηνιώτης και Κουρούμα

Στο Ατσαλένιο, ο ΠΟΑ με νέο πρόσωπο στην αποστολή τον Γκελοσάνι, θα υποδεχθεί την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ. Η νίκη είναι μονόδρομος για την ομάδα του Μανώλη Σκύβαλου, προκειμένου να διευρύνει την απόστασή της από τις τελευταίες θέσεις.

Ο αποδεκατισμένος Πόρος θα πάει στο ΔΑΚ Γάλλου για να αντιμετωπίσει την πρωτοπόρο Επισκοπή. Η ομάδα του Μανώλη Σουτζή προσπαθεί να ενισχυθεί μεταγραφικά.Χθες ανακοινώθηκε ο 30χρονος μέσος Κουρούμα από τη Γουϊνέα καθώς και ο πρώην παίκτης του ΟΦΗ και του ΠΟΑ, Θανάση Πατηνιώτη, ο οποίος στην αρχή της σεζόν ήταν στον Ιάλυσο.

«Πάμε με πολλές ελλείψεις σε αυτό το δύσκολο ματς και πρέπει να ματώσουμε για να έχουμε ελπίδες. Έχουν φύγει αρκετοί καλοί ποδοσφαιριστές από την ομάδα αλλά αν ολοκληρωθούν οι προσθήκες που κυνηγάμε, είμαι αισιόδοξος ότι θα σώσουμε τη χρονιά», τόνισε ο τεχνικός του Πόρου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής:

Κυριακή (3μμ)

ΠΟΑ-ΣΥΝΚΑ: Σταυρουλάκης, Βασίλογλου-Βλαχάκης (Ρεθύμνου)

ΑΟΑΝ-Ρεθυμνιακός: Κρασαγάκης,Τσαμπουράκης-Μάτσας (Ηρακλείου)

Ηρόδοτος-Γιούχτας: Μαυραντωνάκης Ν., Μαυραντωνάκης Α.-Δρακουλάκης (Ηρακλείου)

Επισκοπή-Πόρος: Αντωνίου, Αναστασάκης-Μαρκετάκης (Χανίων)

Ρεπό: Πανακρωτηριακός.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 14 αγ.)
ΑΓ. Β. ΓΚΟΛ
1. Επισκοπή 12 30 28-8
2. Ηρόδοτος 12 24 18-9
3. Γιούχτας 12 24 20-12
4. Πανακρωτηριακός 13 19 19-14
5. ΠΟΑ 13 14 12-16
6. ΑΟΑΝ 13 13 14-22
7. Ρεθυμνιακός 13 12 14-25
8. ΣΥΝΚΑ 12 11 11-17
9. Πόρος 12 8 10-23

Μπορεί επίσης να σας αρέσει