Η ΕΠΙΣΚΟΠΗ 2-0 ΤΟΝ ΠΟΡΟ: Δεν έφτανε μόνο το φιλότιμο…

Ανώτερη η Επισκοπή επικράτησε με 2-0 του Πόρου στο Ρέθυμνο στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου της Γ Εθνικής και παρέμεινε στην κορυφή με διαφορά 6 βαθμών από τον Γιούχτα. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι από την αρχή μέχρι το τέλος ενώ ο Πόρος προσπάθησε παρά τα σοβαρά του προβλήματα να σταθεί με αξιοπρέπεια και τα κατάφερε δυσκολεύοντας όσο μπορούσε την ομάδα  του Ρεθύμνου

Το σκορ άνοιξε  στο 32′ όταν ο Σουμπασάκης εκτέλεσε το φάουλ και ο Καρβουνιάρης με από κοντά  έγραψε το 1-0.

Το 2-0 διαμορφώθηκε στο 51′ ο Τσιριγώτης με κεφαλιά   εκμεταλλεύτηκε την σέντρα του Σουμπασάκη για το 2-0 που έμεινε μέχρι το φινάλε με τους πρωτοπόρους του πρωταθλήματος να προσθέτουν ακόμα τρεις βαθμούς στο ενεργητικό τους.

Διαιτήτευσε ο Αντωνίου(Χανίων)

ΕΠΙΣΚΟΠΗ: Χανιωτάκης, Καρβουνιάρης, Λίμα, Μπρίτο, Πολυχρόνης, Φουκαράκης (70′ Ανδρικόπουλος), Μάρτινς Φερέιρα (80′ Ζαφειράκης), Σουμπασάκης, Τσιριγώτης, Πίσπας (80′ Γκιόκας).

ΠΟΡΟΣ: Παπαδόπουλος, Κουρούμα, Πολυχρονάκης, Σηφάκης, Τριανταφυλλίδης, Σένκα, Ποκόνγκ, Μαγάκης, Μαυροειδής, Σκουλάς, Μεταξάκης (66′ Μεμοτσέλα).

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σουτζής: «Η ομάδα “φωνάζει” για ενίσχυση»

Ο Μανόλης Σουτζής στάθηκε στα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του μετά τις αποχωρήσεις παικτών και δήλωσε ότι ο Πόρος χρειάζεται 6-7 ποδοσφαιριστές.

Ο Ηρακλειώτης προπονητής είπε χαρακτηριστικά: «Εμείς έχουμε πολλά προβλήματα. Στις γιορτές δεν δουλέψαμε σχεδόν καθόλου αφού μας έφυγαν πολλοί παίκτες. Ξέραμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά θέλαμε να είμαστε όσο γίνεται πιο ανταγωνιστικοί και νομίζω ότι τα καταφέραμε. Ήταν μια δίκαιη νίκη για την Επισκοπή. Εμείς θέλουμε 6-7 παίκτες, έχουμε ήδη κλείσει 3-4 περιπτώσεις.

Η ομάδα φωνάζει ότι θέλει ενίσχυση. Θα κάνουμε τον αγώνα μας μέχρι το τέλος». Ο Γιάσμικο Βέλιτς από την άλλη πλευρά δήλωσε: «Έχουμε κι εμείς προβλήματα αλλά οι απαιτήσεις είναι διαφορετικές. Είχαμε ένα μεγάλο διάστημα αποχής λόγω και του ρεπό και από αυτήν την άποψη είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας. Συνεχίζουμε και θα προετοιμαστούμε τώρα για το ντέρμπι κορυφής».

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει